Kontrolka rezervy a pasu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dark69

Kontrolka rezervy a pasu

Příspěvek od Dark69 »

Zdravim vas....mam problem nesvieti mi kontrolka rezervy a pasu na palubovke proste cela prava strana je tam ta kontrolka pasov rezervy a este nieco.... lava strana brzda motor svetlo atd svieti len ta lava nie a neviem v com je problem..pod nadrzov som ocistil kabliky a i tak nesvieti :(( a su tam biely cerveny a cierny kablik neviete naco ktory na co sluzi??cierny je najviac zaoxidovany neviem ci to nebude tym mozem tam strieknut wd40?dakujem
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

A ziarovky mas dobre (v tej palubovke) ???
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

neviem nepozeral som sa bojim demontovat palubovku aby som to nedkaslal..alebo je to lahke vybrat ??a myslis ze to budu ziarovky?nebude to nejaka poistka tie velke kocky co su farebne?ja uz neviem som hotovy :(
Lubos

Příspěvek od Lubos »

Je mozne ze konektor, ktory je na tej strane, kde nesvietia kontrolky mas slabo zasunuty, skus ho dotlacit, btw. a kontrolka dialkovych svetiel funguje? Ta tam je tiez.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Ano funguje... jedine co funguje tak jedine kontrolka dialkovych svetiel na tej strane :( a ostatne nic..
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

Páni, Ja mám tiež problém z pravej strany kontroliek. Vymieňal som žiarovky v budíkoch a vypadl
ol mi ten pásik s označením kontroliek. Teraz tam mám vystrihnutý pásik z RTG totky ale nieje to pené!!! Nenašiel som to ani po demonte prístrojovky!!! Ak to niekto má navyše tak mi prosí dajte vedieť... Ďakujem
NEXIA, tmavomodrá metalíza, fólie, PREDANÉ !!!
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

no dnes som rozobral palubovku dopadlo to tak ze mi zhorela zdymilo z nej taky biely dym :lol: :lol: od zlosti som nevedel co urobit :D este stastie ze kamos mal nahradnu a odpojil som uz aj baterku!!.. tak som to hned kupil a vymenil a i tak mi ta rezerva nesvieti vsetko uz svieti len ta rezerva nie a nie v com bude problem :?
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Dark69 píše:no dnes som rozobral palubovku dopadlo to tak ze mi zhorela zdymilo z nej taky biely dym :lol: :lol: od zlosti som nevedel co urobit :D este stastie ze kamos mal nahradnu a odpojil som uz aj baterku!!.. tak som to hned kupil a vymenil a i tak mi ta rezerva nesvieti vsetko uz svieti len ta rezerva nie a nie v com bude problem :?
A kolko ti ukazuje rucicka ze mas benzinu? Ta kontrolka zacne svietit (mne) asi pri 5.5 l v nadrzi.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

hej ved naschval som netankoval je uz az brutalne pod cervenym a stale nesvieti ta kontrolka a neviem co s tym a ma to stve..pod nadrzou su tri kabliky tie dva na kolikoch su uplne gooood bez korozie a tamten treti cierny s plochym kolikom je strasne zhrdzaveny tak ten plochy kolik som ocistil ale ten stuplik co sa nasuva na ten plochy kolik neocistil som pretoze je v takom tvrdom kockakatom ciernom obale a neviem ako to vycistit zvnutra moze to byt tym? mozem to niecim nastriekat napr wd40?hlavne co je ten cierny kablik by ma zaujimalo!!dakujem
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

tym olejom tomu neublizis ale lepsi je Kontox na kontakty. ale pokial ten konektor niekolko krat nasadis a stiahnes tak znova by mal mat dobry kontakt (zial asi iba na chvilu). Ja som tam este nemusel sahat ale ak je to taketo nieco http://www.ppelektro.sk/koliky-ploche-celoizolovane/ tak to nemoze byt problem v autotechne kupit, stary odstrihnut a dat tam tento novy.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

kontrolka v nadrzi, teda plovak ktery sepina kontrolku, sepina minusem, jak na tom cernym kabelu neni plus tak ho dej nekam na kostru a mela by se ti zarovka rozsvitit, takle aspon vyloucis nefunkcnost zarovky. Vyzkousej napeti jak na vypnutem tak i na zapnutem zapalovani
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

prave mi napadlo......, a ta kontrolka na pás je aj v GLE? Vlastne je tam aj ziarovka ale ci to ma fungovat alebo to tam dali ale funkcne to nieje???? Proste kontrolku mam aj ziarovka je tam ale nesvieti ani zaidny zvuko nepocut....je mozne ze to predosly majitel odpojil? a kde sa to zapaja?
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

koukni se pod sedacku kdyz ti vedou kabely do predpinace pasu tak ta kontrolka musi fungovat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

mam tam kable. musim sa na to kuk
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

presne ako so si myslel. Bol tam prerezany vodic. uz mi to funguje.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“