videl nekdy nekdo Tico s taznym zarizenim na privesny vozik?
Chci vozit veci na zahradu a nechci kuli tomu kupovat jine auto

Moderátor: Blue Lanos
Diky Alvine, v technicaku nic uvedeno neni, tudiz se zadny prives za Tico nekona. Ale minimalne vim nemusim investovat cas do hledanialvin píše:Treba pozrieť do technického preukazu,kde je hmotnosť prívesu,tam keď voľačo je uvedené,tak je to v pohode,to ťažne,ak by sa nedalo u nás zohnať,v Poľsku určite,tam sa dá zohnať úplne všetko![]()
![]()
![]()
trabanti ho sice měli ale na druhou stranu výkon motoru toho trabanta byl srovnatelnej s výkonem škodovky a nic jiného se na našich cestách neprohánělo snad žigul volha a wartburg a navíc toto vozidlo je myšleno jako nákupní taška a jízda na krátké vzdálenosti a tuto funkci splnuje dokonale a tím pádem taška s přívěsem mi moc dohromady nejdemino píše:Na Matiz je možné tiahlo namontovať len s litrov. motorom na 796 to nieje schválené. Aspoň tu na Slovensku. Ale je to naozaj haluz. Ved aj Trabanti ho mali. Ale tu sa asi počíta že Matízek je mestské auto. Aj ked na nákup niekedy ten kufor nestačí a treba ten príves. Mám ho teraz na Kalose a je to super.
mino píše:Na Matiz je možné tiahlo namontovať len s litrov. motorom na 796 to nieje schválené. Aspoň tu na Slovensku. Ale je to naozaj haluz. Ved aj Trabanti ho mali. Ale tu sa asi počíta že Matízek je mestské auto. Aj ked na nákup niekedy ten kufor nestačí a treba ten príves. Mám ho teraz na Kalose a je to super.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |