Že by na to už prišli

Tá známa "zlatá stredná cesta " sa opäť potvrdila ???
Ospravedlňujem sa kolegom,ktorí si to zoberú moc k srdcu !
http://www.aktuality.sk/zaujimavosti/za ... a-demenciu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Chudak mala mlada...Iveta píše:To - Muco, moje dcera se chystá na vysokou školu, takže teď vážně riskuješ svoje chatrné zdraví.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je samá vysoká škola,ale kdo bude makat? Kancelářský krysy? Ha ha ha,za chvíli už v téhle republice nebude makat nikdo.-peha- píše:Náhodou mne sa páčí vysoká škola lebo z mojej staršej dcerky rastie velmi dobrý doktor teda ona síce nebude liečiť ale genetika je jej velký sen ktorý si dúfam čoskoro skončí a my ju v tom plne podporujeme takže si myslím že jej výška dá velmi vela veď to čo už dnes dokáže je až neuveritelné jo a nijako sa nezmenila stále veselá a srandičky ktoré sú u nás na prvom mieste tak občas je šéfka![]()
![]()
Proste tak ako z učniáku nie vždy vyleze dobrý odborník tak aj nie každý je stvorený pre výšku ale keď ho to bavý tak nech mu to vyjde
![]()
![]()
Takže zase zbydou "stary" blbci co se učily,aby pak makaly a mladý nás budou komandovat z kanclu.-peha- píše:No kdo by makal predca já zatial v troch robotách ale jeden nikdy nevie možno sa rozrastiem![]()
![]()
Proste já nie som vysokoškoláč ale manuál
![]()
:lol:Jo a mladá ona nechce zostať v kanclíku aale chce robiť forézného detektíva v teréne
![]()
![]()
A na kerú kedveš mi to bude v angličtine...veď ja viem čítať po slovensky...PavelZ píše:Klid, autor zrejme nepochopil ani to, co napsal. Ten nadpis a prvni odstavec je dost zcestny. Studium zpusobi jen to, ze demence nastoupi pozdeji, ale zato to pak jde rychleji. Takze budto clovek zacne blbnout driv a jde to pomaleji, nebo zacne blbnout pozdeji, ale jde to pak rychleji. Neni to nakonec prast jako uhod?
Koho to zajima, tak trosku presnejsi clanek v anglictine:
http://myhealth.centrahealth.com/health ... 609361.htm
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |