Hmm tak je to asi vsude jine,ja dneska mluvil ze dvema jednim od kud mam reduktor a ten rikal ze se to s tim ladi ale ze jedine pri napojeni at vi jestli pridat nebo ubrat a pak s jeste jednim co tady u nas dela montaze a ten rikal ze muzu jedine zkouset a ze u toho typu co mam se tomu nic stat nemuze a tak jsem chvili ladil a poladil ze je to lepsi ale jeste to chce nemel jsem uz cas ale uz vali 160km/h zase jak pred tim nebot po te vymene mi to skakalo do benzinu i pri 130km/h takze bylo jasne ze to dela ten reduktor a je potreba ho poladit a toz ladim...
Jinak pokud se mi to posere tak to pujde cele pryc a dam tam cely novy system sekvence pry reduktor muze zustat kdyz je novy a jen zbytek tam fouknout nove a budu klid,tak mi rekli ze ta SMART kostka uz se nedela repas a jen nova za 8500kc a ze muze byt za pul roku opet po smrti ze pry to neni na nas plyn...tak to dam radeji 12000kc mi rekli za cely ten zbytek novy a budu mit klid a servis u chalupy,toz uvidime...
Jinak ale diky moc a pracovat k vam nejdu nebot vidis sam vse zvladnu i bez softweru a tim padem je jasne ze jsem drahy a to by jste nezaplatili...