Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
No je nám to jasný všem, museli jste probrat vztah České republiky k IrákuIvoš píše:No Ivane, jestli na tom byl někdo jako já,tak bych to nenazýval netolerancí. O tom víkendu jsem se s přítelkyní viděl po delší době a následně jsem věděl,že se po srazu nějakou dobu neuvidíme, takže jsem jaksi chtěl spojit 2 věci najednou, tj. sraz a víkend s přítelkyní. A jelikož jsme přibližně stejně staří, je ti jasný, proč:-)Ivan píše:Tak je to taky možnost, že to uděláme zase tam. Já myslím, že až na drobné problémy týkající se obsazování chatek některými netolerantními členy, kteří museli být v chatce pro 5 lidí jen dva, bylo vše OK. Cestu by většina osob už znala. Nevýhoda je jen ta, že nepoznáme nový kraj...
-----------------------Jarda. píše:V případě že mi bude vyhovovat termín srazu, určitě přijedu.
Jarda-Loštice
Ne, v poho, snad bude hezky a nebude toho potřeba. Nemám nic proti Baldovci. Jen nerad jezdím po rozbitých cestách. To vždy trpím i za auto.-peha- píše:Tešíííííím![]()
![]()
![]()
Jo a neboj mám vždy zo sebou sadu na očistu vozidla tak Ti požčáááám
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |