Planujeme Daewoo sraz 2007 - Baldovec?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
No je nám to jasný všem, museli jste probrat vztah České republiky k Iráku .Ivoš píše:No Ivane, jestli na tom byl někdo jako já,tak bych to nenazýval netolerancí. O tom víkendu jsem se s přítelkyní viděl po delší době a následně jsem věděl,že se po srazu nějakou dobu neuvidíme, takže jsem jaksi chtěl spojit 2 věci najednou, tj. sraz a víkend s přítelkyní. A jelikož jsme přibližně stejně staří, je ti jasný, proč:-)Ivan píše:Tak je to taky možnost, že to uděláme zase tam. Já myslím, že až na drobné problémy týkající se obsazování chatek některými netolerantními členy, kteří museli být v chatce pro 5 lidí jen dva, bylo vše OK. Cestu by většina osob už znala. Nevýhoda je jen ta, že nepoznáme nový kraj...
BTW, Ivane, nemusí jít o netoleranci, ale naopak o velkou toleranci a ohledy k druhým... Teď jsem se třeba vrátil ze srazu příznivců PDA, servírka si stěžovala, že nemohla spát, protože v patře nad ní jezdil celou noc někdo na motorce... Až jí můj synek prozradil, že to nebyla motorka, ale táta řezal na cirkulárce dříví na zimu .
Přece si nevezmu na svědomí, že se někdo kvůli mně nevyspí, protože bude muset celou noc mlaskat
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ale však já to chápu, ale tehdy se to fakt moc nehodilo...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Chci také přijet
-----------------------Jarda. píše:V případě že mi bude vyhovovat termín srazu, určitě přijedu.
Jarda-Loštice
Chci také dorazit na svůj 2 sraz / 1 byl v Hlinsku / zminte se trochu blíže o
termínu , možnosti přespání , a podobně - zdraví " Vazoun "
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ne, v poho, snad bude hezky a nebude toho potřeba. Nemám nic proti Baldovci. Jen nerad jezdím po rozbitých cestách. To vždy trpím i za auto.-peha- píše:Tešíííííím Jo a neboj mám vždy zo sebou sadu na očistu vozidla tak Ti požčáááám
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Keďže ešte nie je stanovený termín, tak sa prihováram za koniec aprila alebo máj. V júni už bude skúškové obdobie a keď si spomeniem na január, tak viem, že to určite nebudem mať na to čas. Aj ked veru nesľubujem ani tak nič, lebo soboty trávim v škole a veruže neviem, čo padne na tú sobotu, keď bude zraz.... bo niektoré prednášky sú na 100% povinné ... kôli zápočtu.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
východ ide spolu nééé?? už vidim to cesu do BA požiarník policajt ešte nejakeho zdravoťáka treba
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500