Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
To je moc nebo máloIvan píše:Tak si představte, že ty ku*vy v Komerční bance mi srazili z účtu 133 korun jen za tzv. poplatek za položky, což jsou vlastně peníze poslané Vámi na můj účet.![]()

- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa velmi ospravedlnujem, ale rodinna rada zasadala az dnes a rozhodla, ze by sme sa tam mohli vyskytnut aj s prenocovanim. Je este moznost zavezne sa prihlasit a poslat zalohu zo Slovenska ? Jednalo by sa o dvoch dpospelych a jedno 3 rocne dieta. Pripadne ci je moznost zaplatit na mieste.
Vado
Vado
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Vít, Jiří: jestli platba 500 Kč z 24.2.2006 se zprávou pro příjemceje od Tebe, to netuším? Co myslíš? Asi jo, že? 
to Vado: jasně, ještě to pošli, vím, že jste lajdáci, tak jsem zarezervoval a zaplatil o pár apartmánů víc
Kód: Vybrat vše
J 1 Ř 11 U 11 T

to Vado: jasně, ještě to pošli, vím, že jste lajdáci, tak jsem zarezervoval a zaplatil o pár apartmánů víc

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
mohol by mi niekto z SK, ktory uz zaplatil zalohu povedat, ako ste to spravili, ci bankovym prevodom, sekom, ... ? V banke (v TB aj SLSP, poplatky 300 - 600 Skk
) po mne chcu IBAN kod uctu a meno a adresu prijimatela, bez toho ze sa to neda. Pripadne poprosim Ivana, nech mi posle na sukromnu spravu svoje nacionale, bydlisko a IBAN (presne, ako to ma uvedene pre dany ucet, inak sa moze stat, ze peniaze nedojdu, manzelka robi v banke na medzinarodnych reklamaciach a uz mi naservirovala kadejake hororove scenare), pripadne nech to poslem sekom (teda, ak je to mozne a akceptovatelne), pripadne ci je mozne zaplatit az na mieste (asi len ako posledna moznost, nechcem, aby ma Ivan uveroval
)
Dakujem.
mohol by mi niekto z SK, ktory uz zaplatil zalohu povedat, ako ste to spravili, ci bankovym prevodom, sekom, ... ? V banke (v TB aj SLSP, poplatky 300 - 600 Skk

Dakujem.
V.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vado, v nejhorším to rozměň na Kč a pošli normálně v obálce...
Je opravdu neuvěřitelné, že se mezi Vámi Slováky nenajde nikdo, kdo by se toho ujal...

Je opravdu neuvěřitelné, že se mezi Vámi Slováky nenajde nikdo, kdo by se toho ujal...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, asi to tak urobim, ale posli mi na mail, pripadne sukr. spravu adresu, kam to mozem poslat (aj kebyze to poslem cez banku, aj tam chcu vediet meno majitela uctu a adresu).Ivan píše:Vado, v nejhorším to rozměň na Kč a pošli normálně v obálce...
No, asi na to nikto nema cas a ochotu a nakoniec uz zostava dost malo casu do zrazu, tak neviem, ci by sa to este stihlo.Ivan píše: Je opravdu neuvěřitelné, že se mezi Vámi Slováky nenajde nikdo, kdo by se toho ujal...![]()
![]()
V.
Ja som si to nechala v Česku na pošte zaplatiť kolegom, ktorý tam išiel služobne. Poplatok bol 14 CZKvado píše:Ahojte,
mohol by mi niekto z SK, ktory uz zaplatil zalohu povedat, ako ste to spravili, ci bankovym prevodom, sekom, ... ? V banke (v TB aj SLSP, poplatky 300 - 600 Skk) po mne chcu IBAN kod uctu a meno a adresu prijimatela, bez toho ze sa to neda. Pripadne poprosim Ivana, nech mi posle na sukromnu spravu svoje nacionale, bydlisko a IBAN (presne, ako to ma uvedene pre dany ucet, inak sa moze stat, ze peniaze nedojdu, manzelka robi v banke na medzinarodnych reklamaciach a uz mi naservirovala kadejake hororove scenare), pripadne nech to poslem sekom (teda, ak je to mozne a akceptovatelne), pripadne ci je mozne zaplatit az na mieste (asi len ako posledna moznost, nechcem, aby ma Ivan uveroval
)
Dakujem.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ivan píše:to Vít, Jiří: jestli platba 500 Kč z 24.2.2006 se zprávou pro příjemceje od Tebe, to netuším? Co myslíš? Asi jo, že?Kód: Vybrat vše
J 1 Ř 11 U 11 T
NO ZAPLAT PÁNBŮH to si ani nedovedeš představit jak sem měl sevřenou řit

PS : PROSÍM PIŠTE MI NAD R HÁČEK

já vím že na slovensku to je mesiar ale já jsem ŘEZNÍK
ŘEZNÍK
Rezniku ty ses kolik
Jinak info od nexiaru z Polska, mam tajne informace ze by od nich taky nekdo mel dorazit
Uvidime jaky model je ve vychodni evrope nejvice zastoupen
Mozna by nebylo na skodu napsat i do Ruska, ale to je pro ne daleko. Nebo Nemcum a Rakusakum, prip. Madarum, ty to maj kousek, ale zase bysme si s nima asi moc nepokecali
European Daewoo and Chevy meeting, to zni doost dobre

Jinak info od nexiaru z Polska, mam tajne informace ze by od nich taky nekdo mel dorazit

milosh píše:Rezniku ty ses kolik![]()
Jinak info od nexiaru z Polska, mam tajne informace ze by od nich taky nekdo mel dorazitUvidime jaky model je ve vychodni evrope nejvice zastoupen
Mozna by nebylo na skodu napsat i do Ruska, ale to je pro ne daleko. Nebo Nemcum a Rakusakum, prip. Madarum, ty to maj kousek, ale zase bysme si s nima asi moc nepokecali
![]()
EDECS MIKLOOS DEMÉCSZY HUNÁCS CÉPEN KÁMOSZ- PIŠ HOLOUBKU PIŠ
BRZY ZCEPENÍŠ

ŘEZNÍK