Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ano, došlo mi to až dnes. .teda včera ;)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

peter NR

Příspěvek od peter NR »

Ivan píše:Peter NR zaplatil 250 Kč.
...tak dufam, ze lepsie neskoro ako nikdy... :)
Pribo -> thanx!
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Docent

Příspěvek od Docent »

Ivan píše:Tak si představte, že ty ku*vy v Komerční bance mi srazili z účtu 133 korun jen za tzv. poplatek za položky, což jsou vlastně peníze poslané Vámi na můj účet. :evil: :evil:
To je moc nebo málo ;) ? BTW mně sráží Raiffeisenbanka za došlou platbu 5,- Kč, a běžný účet úročí neuvěřitelnou 0,01% (ano, SETINOU procenta). Když jsem jim před časem napsal, jestli si ty tři haléře měsíčně nechtějí rovnou strčit někam, odepsali, že můj návrh zváží. Nestalo se nic, takže já zvažuji ING konto, ideální by to zřejmě bylo ve spojení s WSPK, ale moje superzabezpečené 2 PC s jejich ActiveX internetovým bankovnictvím v Mrkvosoft Exploreru bohužel nekamarádí :evil: .
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

tak mě napadá když se tady furt nevidím jestli jsem ty prachy neposlal ufonům.I když jsem se dvakrát ptal kamarádky na poště jestli je to správně vyplněné :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:
ŘEZNÍK
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Ja sa velmi ospravedlnujem, ale rodinna rada zasadala az dnes a rozhodla, ze by sme sa tam mohli vyskytnut aj s prenocovanim. Je este moznost zavezne sa prihlasit a poslat zalohu zo Slovenska ? Jednalo by sa o dvoch dpospelych a jedno 3 rocne dieta. Pripadne ci je moznost zaplatit na mieste.
Vado
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

to Vít, Jiří: jestli platba 500 Kč z 24.2.2006 se zprávou pro příjemce

Kód: Vybrat vše

J 1 Ř 11 U 11 T 
je od Tebe, to netuším? Co myslíš? Asi jo, že? ;-)

to Vado: jasně, ještě to pošli, vím, že jste lajdáci, tak jsem zarezervoval a zaplatil o pár apartmánů víc ;)

Nexia² project

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Ahojte,
mohol by mi niekto z SK, ktory uz zaplatil zalohu povedat, ako ste to spravili, ci bankovym prevodom, sekom, ... ? V banke (v TB aj SLSP, poplatky 300 - 600 Skk :shock: ) po mne chcu IBAN kod uctu a meno a adresu prijimatela, bez toho ze sa to neda. Pripadne poprosim Ivana, nech mi posle na sukromnu spravu svoje nacionale, bydlisko a IBAN (presne, ako to ma uvedene pre dany ucet, inak sa moze stat, ze peniaze nedojdu, manzelka robi v banke na medzinarodnych reklamaciach a uz mi naservirovala kadejake hororove scenare), pripadne nech to poslem sekom (teda, ak je to mozne a akceptovatelne), pripadne ci je mozne zaplatit az na mieste (asi len ako posledna moznost, nechcem, aby ma Ivan uveroval :oops: )
Dakujem.
V.

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vado, v nejhorším to rozměň na Kč a pošli normálně v obálce...

Je opravdu neuvěřitelné, že se mezi Vámi Slováky nenajde nikdo, kdo by se toho ujal... :roll: :roll: :roll:

Nexia² project

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Ivan píše:Vado, v nejhorším to rozměň na Kč a pošli normálně v obálce...
No, asi to tak urobim, ale posli mi na mail, pripadne sukr. spravu adresu, kam to mozem poslat (aj kebyze to poslem cez banku, aj tam chcu vediet meno majitela uctu a adresu).
Ivan píše: Je opravdu neuvěřitelné, že se mezi Vámi Slováky nenajde nikdo, kdo by se toho ujal... :roll: :roll: :roll:
No, asi na to nikto nema cas a ochotu a nakoniec uz zostava dost malo casu do zrazu, tak neviem, ci by sa to este stihlo.
V.

LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

vado píše:Ahojte,
mohol by mi niekto z SK, ktory uz zaplatil zalohu povedat, ako ste to spravili, ci bankovym prevodom, sekom, ... ? V banke (v TB aj SLSP, poplatky 300 - 600 Skk :shock: ) po mne chcu IBAN kod uctu a meno a adresu prijimatela, bez toho ze sa to neda. Pripadne poprosim Ivana, nech mi posle na sukromnu spravu svoje nacionale, bydlisko a IBAN (presne, ako to ma uvedene pre dany ucet, inak sa moze stat, ze peniaze nedojdu, manzelka robi v banke na medzinarodnych reklamaciach a uz mi naservirovala kadejake hororove scenare), pripadne nech to poslem sekom (teda, ak je to mozne a akceptovatelne), pripadne ci je mozne zaplatit az na mieste (asi len ako posledna moznost, nechcem, aby ma Ivan uveroval :oops: )
Dakujem.
Ja som si to nechala v Česku na pošte zaplatiť kolegom, ktorý tam išiel služobne. Poplatok bol 14 CZK
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

Ivan píše:Vado, v nejhorším to rozměň na Kč a pošli normálně v obálce...

Je opravdu neuvěřitelné, že se mezi Vámi Slováky nenajde nikdo, kdo by se toho ujal... :roll: :roll: :roll:
ja som napisal ze nech mi poslu peniaze ale nikto okrem petraNR sa toho nechytil ale zase je pravda ze aj ja som to nedotiahol poriadne
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Ivan píše:to Vít, Jiří: jestli platba 500 Kč z 24.2.2006 se zprávou pro příjemce

Kód: Vybrat vše

J 1 Ř 11 U 11 T 
je od Tebe, to netuším? Co myslíš? Asi jo, že? ;-)

to Vado: jasně, ještě to pošli, vím, že jste lajdáci, tak jsem zarezervoval a zaplatil o pár apartmánů víc ;)

NO ZAPLAT PÁNBŮH to si ani nedovedeš představit jak sem měl sevřenou řit :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P to víš starší člověk zvyklej na pohodlí a pod stanem :roll:

PS : PROSÍM PIŠTE MI NAD R HÁČEK :lol: :lol: :lol:
já vím že na slovensku to je mesiar ale já jsem ŘEZNÍK
ŘEZNÍK
milosh

Příspěvek od milosh »

Rezniku ty ses kolik :lol:

Jinak info od nexiaru z Polska, mam tajne informace ze by od nich taky nekdo mel dorazit 8) Uvidime jaky model je ve vychodni evrope nejvice zastoupen :lol: Mozna by nebylo na skodu napsat i do Ruska, ale to je pro ne daleko. Nebo Nemcum a Rakusakum, prip. Madarum, ty to maj kousek, ale zase bysme si s nima asi moc nepokecali :lol:

European Daewoo and Chevy meeting, to zni doost dobre :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No tak to zní dobře třeba jednou takovej mega sraz nakonec bude ;) ;)
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

milosh píše:Rezniku ty ses kolik :lol:

Jinak info od nexiaru z Polska, mam tajne informace ze by od nich taky nekdo mel dorazit 8) Uvidime jaky model je ve vychodni evrope nejvice zastoupen :lol: Mozna by nebylo na skodu napsat i do Ruska, ale to je pro ne daleko. Nebo Nemcum a Rakusakum, prip. Madarum, ty to maj kousek, ale zase bysme si s nima asi moc nepokecali :lol:

European Daewoo and Chevy meeting, to zni doost dobre :D

EDECS MIKLOOS DEMÉCSZY HUNÁCS CÉPEN KÁMOSZ- PIŠ HOLOUBKU PIŠ
BRZY ZCEPENÍŠ :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Odpovědět

Zpět na „Srazy“