to ferry: Vitaj! Ať auto krásně jezdí a hlavně bez nehod
to papulda: Já dával zálohu cca 20tís. Bral jsem předváděcí vůz, najeto zhruba 3tís, sleva oproti funglovce cca 80tís. Nelituji a zatím jsem velmi spokojen a auto jezdí jako drak
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tak konečně nastal den kdy se nám blíží koupě vozidla a už jsem se i rozhodnul Chevrolet Cruze 1.8 LTZ za 339 000 Kč už prodejce sepisuje smlouvy záloha činí 5000 Kč. Zatím jen záloha a až 16.7 budu mít všechny peníze takže se ještě musím dočkat. Prodejce je Brno BSAuto a cruzíka převeze odtahovkou do Prahy kde si ho vyzvedneme. Ještě je šedá metaliza a je to skladovka prý jim to přivezli na začátku roku.
666 píše:Tak fleet dostane i "Obchodní agent" který donese potvrzení od zaměstnavatele, že auto bude používat ke služebním účelům. Tzn. vyúčtuje si u zaměstnavatele najeté 2 km měsíčně svým autem pro služební účely. Tak to alespoň vidím já.
Jiz to nekdo vyuzil? Ja to tak mam a pokud bych kupoval new auto sleva by se hodila samozrejme
666 píše:Tak fleet dostane i "Obchodní agent" který donese potvrzení od zaměstnavatele, že auto bude používat ke služebním účelům. Tzn. vyúčtuje si u zaměstnavatele najeté 2 km měsíčně svým autem pro služební účely. Tak to alespoň vidím já.
Jiz to nekdo vyuzil? Ja to tak mam a pokud bych kupoval new auto sleva by se hodila samozrejme
Jo jo již využito... přítelkyně si nechala jen potvrdit papír u šéfa a hotovo... prý by se ani nemělo stát, že by měl někdo z Chevroletu volat a ověřovat si to, zda ho opravdu využívá "služebně".
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
pepulda píše:Tak konečně nastal den kdy se nám blíží koupě vozidla a už jsem se i rozhodnul Chevrolet Cruze 1.8 LTZ za 339 000 Kč už prodejce sepisuje smlouvy záloha činí 5000 Kč. Zatím jen záloha a až 16.7 budu mít všechny peníze takže se ještě musím dočkat. Prodejce je Brno BSAuto a cruzíka převeze odtahovkou do Prahy kde si ho vyzvedneme. Ještě je šedá metaliza a je to skladovka prý jim to přivezli na začátku roku.
Pepulda to znám,takhle jsem to měl já po bouračce,v září jsem jel do Chevroletu vybírat,vybral jsem Aveo tyrkysové a týden čekání,to bylo hrozné a pak nakonec v den předání dovezli černé (takže láska na první pohled) a smlouva se překopávala ale odvezl jsem si ten den auto
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tak je doma
No zatím můžu říct jen samou chválu, super svezení i spotřeba mě potěšila zatím 7.7l. Tak uvidíme zda se to změní k horšímu když budu jezdit krátké vzdálenosti. Práce je 6km.