Cruze jaký výběr
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze jaký výběr
to ferry: Vitaj! Ať auto krásně jezdí a hlavně bez nehod
to papulda: Já dával zálohu cca 20tís. Bral jsem předváděcí vůz, najeto zhruba 3tís, sleva oproti funglovce cca 80tís. Nelituji a zatím jsem velmi spokojen a auto jezdí jako drak
to papulda: Já dával zálohu cca 20tís. Bral jsem předváděcí vůz, najeto zhruba 3tís, sleva oproti funglovce cca 80tís. Nelituji a zatím jsem velmi spokojen a auto jezdí jako drak
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
- Reklama
Nemá chybu blahopřeji
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
No nádhera ferry, lepší barva už asi není. Hlavně ať jsi spokojenej a jezdí ti to bez závad .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Výborná volba barvy! Tak ať ti vám slouží bez problémů.
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash
Tak konečně nastal den kdy se nám blíží koupě vozidla a už jsem se i rozhodnul Chevrolet Cruze 1.8 LTZ za 339 000 Kč už prodejce sepisuje smlouvy záloha činí 5000 Kč. Zatím jen záloha a až 16.7 budu mít všechny peníze takže se ještě musím dočkat. Prodejce je Brno BSAuto a cruzíka převeze odtahovkou do Prahy kde si ho vyzvedneme. Ještě je šedá metaliza a je to skladovka prý jim to přivezli na začátku roku.
Super! Ďaľšie pekné autíčko
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Jiz to nekdo vyuzil? Ja to tak mam a pokud bych kupoval new auto sleva by se hodila samozrejme666 píše:Tak fleet dostane i "Obchodní agent" který donese potvrzení od zaměstnavatele, že auto bude používat ke služebním účelům. Tzn. vyúčtuje si u zaměstnavatele najeté 2 km měsíčně svým autem pro služební účely. Tak to alespoň vidím já.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:Jiz to nekdo vyuzil? Ja to tak mam a pokud bych kupoval new auto sleva by se hodila samozrejme666 píše:Tak fleet dostane i "Obchodní agent" který donese potvrzení od zaměstnavatele, že auto bude používat ke služebním účelům. Tzn. vyúčtuje si u zaměstnavatele najeté 2 km měsíčně svým autem pro služební účely. Tak to alespoň vidím já.
Jo jo již využito... přítelkyně si nechala jen potvrdit papír u šéfa a hotovo... prý by se ani nemělo stát, že by měl někdo z Chevroletu volat a ověřovat si to, zda ho opravdu využívá "služebně".
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
pepulda píše:Tak konečně nastal den kdy se nám blíží koupě vozidla a už jsem se i rozhodnul Chevrolet Cruze 1.8 LTZ za 339 000 Kč už prodejce sepisuje smlouvy záloha činí 5000 Kč. Zatím jen záloha a až 16.7 budu mít všechny peníze takže se ještě musím dočkat. Prodejce je Brno BSAuto a cruzíka převeze odtahovkou do Prahy kde si ho vyzvedneme. Ještě je šedá metaliza a je to skladovka prý jim to přivezli na začátku roku.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tak peníze už mám k dispozici v hotovosti páni to je balík a pro auto jdem až v pondělí cca na 17hod no nemůžu se dočkat jsem natešenej jak malé dítě
Pepulda to znám,takhle jsem to měl já po bouračce,v září jsem jel do Chevroletu vybírat,vybral jsem Aveo tyrkysové a týden čekání,to bylo hrozné a pak nakonec v den předání dovezli černé (takže láska na první pohled) a smlouva se překopávala ale odvezl jsem si ten den auto
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Tak je doma
No zatím můžu říct jen samou chválu, super svezení i spotřeba mě potěšila zatím 7.7l. Tak uvidíme zda se to změní k horšímu když budu jezdit krátké vzdálenosti. Práce je 6km.
Prostě super výběr i barva.
No zatím můžu říct jen samou chválu, super svezení i spotřeba mě potěšila zatím 7.7l. Tak uvidíme zda se to změní k horšímu když budu jezdit krátké vzdálenosti. Práce je 6km.
Prostě super výběr i barva.
- Přílohy
-
- DSC08933.JPG (249.36 KiB) Zobrazeno 3747 x
Tož, KRASAVEC
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON