No teda, ja malem upadl ze zidle Vojto, nemel si nest toho kone Ty? Jaky to bylo tam nahore? Nefoukalo moc? Ja mam zavrat ..
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: Paráda
No, vlastně skoro druhý pokus. Před patnácti lety jsem se svezl na jízdárně, kůn na špagátě a chvilku nás vodili dokola. Teď to bylo něco jiného, naprosto samostatně, v přírodě - no prostě pohádka.Vazoun píše:..... podle toho jak na tom koni sedíš, asi ne poprve ? vidˇ?
No a když máš talent, jde Ti všechno
pokec
.....to Vojto mě taky potěšila Slavia ( ač jsem býval sparťan - ale to bylo když Dukla s Masopustem Pukla na Letný se Spartou s Kvašnákem) ne vážně Slavia potřebuje do LIGY mistrů, aby se srovnaly trochu finance...přeju jim to a opravdu by to prospělo celkové úrovni ligy nelze ji hrát jenom s jedním králem, který ale není králem......
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mě potěšil už včera Palikx.....perfektně opravil spojku u Sedana a ta je teď jak nová....mno..."potěšil" mě ještě pár dlašími věcmi jako, že jsou v háji ramena na celé pravé straně a levá je načatá...na levé straně spodní čep úplně v háji - má vůli a tluče.
Ještě je mokrý hlavní váleček spojky a ten by to chtelo taky brzy.
Ach jo....to jsem chtěl jen Sedanem do Chorvatska příští týden...tak se tam zas podívá Kombi...BEZ KLIMKY...to bude nádhera Ještě čekám, jakou celkouvou sumou za veškeré opravy mě Pavel "potěší" a bude to fakt báječný.....Kupní cena byla 69 000 Kč a vrazilo se do toho už min. 25 000 Kč...který prase s tím jezdilo předtím, to by mě zajímalo....
Ještě je mokrý hlavní váleček spojky a ten by to chtelo taky brzy.
Ach jo....to jsem chtěl jen Sedanem do Chorvatska příští týden...tak se tam zas podívá Kombi...BEZ KLIMKY...to bude nádhera Ještě čekám, jakou celkouvou sumou za veškeré opravy mě Pavel "potěší" a bude to fakt báječný.....Kupní cena byla 69 000 Kč a vrazilo se do toho už min. 25 000 Kč...který prase s tím jezdilo předtím, to by mě zajímalo....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak teda dneska mě potěšilo vyprávění p. Knora z pořadu NA STOJÁKA z HBO! Kdo nezná ať si poslechne...
http://www.youtube.com/watch?v=gfbq8a4Z ... kid%3D9501
http://www.youtube.com/watch?v=gfbq8a4Z ... kid%3D9501
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Tak me teda ne dnes, ale ve CT a to ze jsem prodal svuj stary notebook pentium III 1200mhz, 256ram a 20gb harddisk a za priplatek pouhych 1300kc koupil notas 2800Mhz pentium 4, 512ram,60gb hdd a dvd vypalovacka,ctecka karet,wifi,a o palec vetsi "televize" 15".
Takze jak se rika, nekup to, sice ma FR klavesnici ale to uz se poresi
Takze jak se rika, nekup to, sice ma FR klavesnici ale to uz se poresi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No asi tak ti to reknu, ten "novej" stal 7000kc Ten svuj stary jsem mohl prodat za vic, ale potreboval jsem prachy na ten novej takze jsem to za 5700 strelil, ale myslim ze i tak cena super !!!-peha- píše:No tak to som mal vedieť že tak lacno predávaš já dačo také zháňam pre našu vysokoškoláčku a ta cena ma sekla To je tak že tady u nás sou i ceny Notíkú a PC ješte stále vysko nadsadené no dúfam že sa to v brzkej dobe odlahčí
gamesy jedou, filmy taky, mp3 + net a mail taktez co vic si prat, vic nepotrebuju
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Potěšilo mě, že ve čtvrtek (snad to klapne) pojedu konečně na dovolenou...co pracuju - asi 3/4 roku, tak jsem ještě dovču neměl....a navíc jsme se rozhodli s ex-přítelkyní, že to ještě jednou spolu zkusíme a zatím to vypadá hodně fajn, tak jsem taky rád
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza