co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Vojta píše:Tento víkend jsme strávili naprosto báječně. V Klokočově u Vítkova chovají koně - slezské noriky. Jsou pouze dvě stáda v republice. A dcera nám tam zamluvila vyjíždku na koních. Paráda. Skoro hodinu a půl jsme jezdili po loukách i lesem. Prostě nádhera. Foto jako důkaz. Obrázek
No teda, ja malem upadl ze zidle :lol: Vojto, nemel si nest toho kone Ty? :lol: Jaky to bylo tam nahore? Nefoukalo moc? Ja mam zavrat .. :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Paráda

Příspěvek od Vazoun »

No teda " Vojto " echt kauboj hadr, podle toho jak na tom koni sedíš, asi ne poprve ? vidˇ? Sluší Vám to všem :lol: :lol: zdravíme a přejeme hezký den :lol: " Vazoun " :lol: Obrázek
Vojta

Re: Paráda

Příspěvek od Vojta »

Vazoun píše:..... podle toho jak na tom koni sedíš, asi ne poprve ? vidˇ?
No, vlastně skoro druhý pokus. Před patnácti lety jsem se svezl na jízdárně, kůn na špagátě a chvilku nás vodili dokola. Teď to bylo něco jiného, naprosto samostatně, v přírodě - no prostě pohádka.
No a když máš talent, jde Ti všechno :lol: :lol: :lol: :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Moc mě potěšilo, že Slávia vyhrála na Ajaxu a Sparta prohrála s Arsenalem :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To je tenis :twisted:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

.....to Vojto mě taky potěšila Slavia ( ač jsem býval sparťan - ale to bylo když Dukla s Masopustem Pukla na Letný se Spartou s Kvašnákem) ne vážně Slavia potřebuje do LIGY mistrů, aby se srovnaly trochu finance...přeju jim to a opravdu by to prospělo celkové úrovni ligy nelze ji hrát jenom s jedním králem, který ale není králem......

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mě potěšil už včera Palikx.....perfektně opravil spojku u Sedana a ta je teď jak nová....mno..."potěšil" mě ještě pár dlašími věcmi jako, že jsou v háji ramena na celé pravé straně a levá je načatá...na levé straně spodní čep úplně v háji - má vůli a tluče.
Ještě je mokrý hlavní váleček spojky a ten by to chtelo taky brzy.

Ach jo....to jsem chtěl jen Sedanem do Chorvatska příští týden...tak se tam zas podívá Kombi...BEZ KLIMKY...to bude nádhera :roll: :roll: Ještě čekám, jakou celkouvou sumou za veškeré opravy mě Pavel "potěší" a bude to fakt báječný.....Kupní cena byla 69 000 Kč a vrazilo se do toho už min. 25 000 Kč...který prase s tím jezdilo předtím, to by mě zajímalo....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Tak teda dneska mě potěšilo vyprávění p. Knora z pořadu NA STOJÁKA z HBO! Kdo nezná ať si poslechne...
http://www.youtube.com/watch?v=gfbq8a4Z ... kid%3D9501
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak me teda ne dnes, ale ve CT a to ze jsem prodal svuj stary notebook pentium III 1200mhz, 256ram a 20gb harddisk a za priplatek pouhych 1300kc koupil notas 2800Mhz pentium 4, 512ram,60gb hdd a dvd vypalovacka,ctecka karet,wifi,a o palec vetsi "televize" 15".

Takze jak se rika, nekup to, sice ma FR klavesnici ale to uz se poresi :lol: 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No tak to som mal vedieť že tak lacno predávaš já dačo také zháňam pre našu vysokoškoláčku a ta cena ma sekla :lol: :lol: :lol: To je tak že tady u nás sou i ceny Notíkú a PC ješte stále vysko nadsadené no dúfam že sa to v brzkej dobe odlahčí :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

-peha- píše:No tak to som mal vedieť že tak lacno predávaš já dačo také zháňam pre našu vysokoškoláčku a ta cena ma sekla :lol: :lol: :lol: To je tak že tady u nás sou i ceny Notíkú a PC ješte stále vysko nadsadené no dúfam že sa to v brzkej dobe odlahčí :lol:
No asi tak ti to reknu, ten "novej" stal 7000kc 8) Ten svuj stary jsem mohl prodat za vic, ale potreboval jsem prachy na ten novej takze jsem to za 5700 strelil, ale myslim ze i tak cena super !!!
gamesy jedou, filmy taky, mp3 + net a mail taktez co vic si prat, vic nepotrebuju :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Otázkou je, jaký gamesy :lol: GoldenAxe nebo Prince of Persia 1 a 2 tam pojedou určitě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Potěšilo mě, že ve čtvrtek (snad to klapne) pojedu konečně na dovolenou...co pracuju - asi 3/4 roku, tak jsem ještě dovču neměl....a navíc jsme se rozhodli s ex-přítelkyní, že to ještě jednou spolu zkusíme a zatím to vypadá hodně fajn, tak jsem taky rád ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Ivoši - ty překvapuješ Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Václave, sám sobě se divím....holt člověk se časem mění a názory, kterých se dřív držel přehodnocuje.... ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“