co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Slovensky raj je mojou srdcovou záležitosťou. Nikde som nebola toľko krát ako tam a išla by som hoc aj zajtra opäť. Škoda, že je to od nás tak daleko.-peha- píše:Presne tak Lifelike má pravdu asi nieto nič krajšieho ako rebríky,vodopády,lávky a krasové jaskyne to je vlastne klenot slovenského raja
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
geometrie
......to J. Bad seš rekordman....238 Kč za celkovou geometrii to se hned tak nevidí....ale dobrá rada nad zlato ( jsem na tom podepsaný ) ale zároveň nechvalme dne před večerem...to všechno může být zaváděcí marketingová záležitost....ale jsou to angličani a třeba mají jiné způsoby....prodejna perfektní i nahoře kola se servisem a dobrou cenou....prostě uvidíme....komplet servis klimatizace s náplní asi 1 100 Kč ( pro auta ) to je hodně pod čarou...obyčejně se pohybuje 2 500 a více...říkejme si o dobrých službách, má to smysl....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Serioznost prodejce
Poté co jsem měl trable s chladičem klimatizace (více v sekci co mě dnes nepotěšilo) tak moji reklamaci vadného úplně nového chladiče dodavatel vyreklamoval okamžitě a odeslal mi nové zboží do 24 h. Tak doufám,že nyní to bude ok.Solidní jednání se dnes jen tak nevidí, i když to byla jejich chyba a mělo by to být samozřejmostí. komunikace perfektní a zatím má u mě+. Omluva na celou stránku a tak. No snad už budem mít ledničku v Legyně a děcka nebudou trpět.Autoservis taky v poho,zaslal mě vyjádření k reklamaci a chování taky goooooood.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
halfords
.....tak ještě k Halfords -u to už snad nemůže být ani možný, komplet servis klimatizace s nápní = 600 Kč !!! - viděl jsem v sobotu na letáku a jen tak mimochodem v česku mají mít 20 servisů a prodejen....mimoto prodávají kola - a vše pro cyklisty ( aby nedošlo k mýlce ) - kola marketing berou hákem.....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Původně to mělo být v pátek v rubrice "Co mě dnes nepotěšilo", hned vysvětlím, proč je to tady .
V Pocket Weatheru na PDAčku mám nastaveno stahování obrázků z pár kamer, které mají monitorovat dopravní situaci ve městě, jedna z nich je v Plzni na Belánce. je to kamera č. 4.
Před časem jsem se všiml, že zatímco přes den tato kamera pilně sleduje přilehlou křižovatku ze všech směrů, ve večerních hodinách se nápadně často zaměřuje na okna bytů v ulici U trati, kde je zřejmě na nějakém sloupu umístěna.
Záběr, který se mně stáhnul ve čtvrtek v noci, mne ale docela vytočil... Okno do koupelny u jednoho z bytů přes celou plochu obrázku, koupelna (ještě nebo už) prázdná... Nevím, kdo tu kameru spravuje, ale někdo z ostrých hochů u monitoru si zřejmě krátí nudnou noční službu šmírováním lidí v bytech, přece nebude likvidovat kriminalitu v temných ulicích...
Takže jsem fotku poslal do iDnes a dnes jsem dostal odpověď, že to předali plzeňskému magistrátu a ÚOOU k vyjádření, ale už teď je jasné, že jde o porušení zákona...
Tu fotku sem prozatím nedávám, v tomhle Kocourkově bych nejspíš byl za porušování soukromí obviněn já... Ve středu to má vyjít na iDnes, tak čtěte .
V Pocket Weatheru na PDAčku mám nastaveno stahování obrázků z pár kamer, které mají monitorovat dopravní situaci ve městě, jedna z nich je v Plzni na Belánce. je to kamera č. 4.
Před časem jsem se všiml, že zatímco přes den tato kamera pilně sleduje přilehlou křižovatku ze všech směrů, ve večerních hodinách se nápadně často zaměřuje na okna bytů v ulici U trati, kde je zřejmě na nějakém sloupu umístěna.
Záběr, který se mně stáhnul ve čtvrtek v noci, mne ale docela vytočil... Okno do koupelny u jednoho z bytů přes celou plochu obrázku, koupelna (ještě nebo už) prázdná... Nevím, kdo tu kameru spravuje, ale někdo z ostrých hochů u monitoru si zřejmě krátí nudnou noční službu šmírováním lidí v bytech, přece nebude likvidovat kriminalitu v temných ulicích...
Takže jsem fotku poslal do iDnes a dnes jsem dostal odpověď, že to předali plzeňskému magistrátu a ÚOOU k vyjádření, ale už teď je jasné, že jde o porušení zákona...
Tu fotku sem prozatím nedávám, v tomhle Kocourkově bych nejspíš byl za porušování soukromí obviněn já... Ve středu to má vyjít na iDnes, tak čtěte .
Tak to si hned ráno pro iDNES dojdu a řádně proštuduju.Docent píše:Původně to mělo být v pátek v rubrice "Co mě dnes nepotěšilo", hned vysvětlím, proč je to tady .
U nás na křižovatce je taky kamera a mám pocit že se natáčí a občas kouká jinam ,ale ve snu by mě nenapadlo že kouká do bytů!!
Jen tak když už jsme u těch kamer - skoukněte tohle video v článku!!Jedná se o Matize!!
http://nacerno.blesk.cz/Clanek81586.htm
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
docent
....no Docente, to je docela zajímavý využití kamery - na jednu stranu jsem ale pro kamery a jejich rožšíření - pouliční krádeže - vykrádání aut ap. samozřejmě je i druhá strana mince - zneužití, teď jde jenom o to, že případné " kolapsy " soukromí ap. mohou způsobit zastavení instalace a zrušení systému....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Re: docent
to Docent - dneska v I DNES ani řádek o tom - možná v nějaký regionálce - jestli ten článek s fotkou máš tak to hoď sem scannem - rádi si počtem jak to novináři rozvíří!!
Mějte se....
Mějte se....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Nic nenašel
Také jsem nic nenašel .... pročetl jsem zprávy křížem krážem na netu,ale
nic a moc by mne odezva zajímala. Zdravím a přeji hezký den " Vazoun"
nic a moc by mne odezva zajímala. Zdravím a přeji hezký den " Vazoun"