Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Slovensky raj je mojou srdcovou záležitosťou. Nikde som nebola toľko krát ako tam a išla by som hoc aj zajtra opäť. Škoda, že je to od nás tak daleko.-peha- píše:Presne tak Lifelike má pravdu asi nieto nič krajšieho ako rebríky,vodopády,lávky a krasové jaskyne to je vlastne klenot slovenského raja
Tak to si hned ráno pro iDNES dojdu a řádně proštuduju.Docent píše:Původně to mělo být v pátek v rubrice "Co mě dnes nepotěšilo", hned vysvětlím, proč je to tady.
V Pocket Weatheru na PDAčku mám nastaveno stahování obrázků z pár kamer, které mají monitorovat dopravní situaci ve městě, jedna z nich je v Plzni na Belánce. je to kamera č. 4.
Před časem jsem se všiml, že zatímco přes den tato kamera pilně sleduje přilehlou křižovatku ze všech směrů, ve večerních hodinách se nápadně často zaměřuje na okna bytů v ulici U trati, kde je zřejmě na nějakém sloupu umístěna.
Záběr, který se mně stáhnul ve čtvrtek v noci, mne ale docela vytočil... Okno do koupelny u jednoho z bytů přes celou plochu obrázku, koupelna (ještě nebo už) prázdná... Nevím, kdo tu kameru spravuje, ale někdo z ostrých hochů u monitoru si zřejmě krátí nudnou noční službu šmírováním lidí v bytech, přece nebude likvidovat kriminalitu v temných ulicích...
Takže jsem fotku poslal do iDnes a dnes jsem dostal odpověď, že to předali plzeňskému magistrátu a ÚOOU k vyjádření, ale už teď je jasné, že jde o porušení zákona...
Tu fotku sem prozatím nedávám, v tomhle Kocourkově bych nejspíš byl za porušování soukromí obviněn já... Ve středu to má vyjít na iDnes, tak čtěte.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |