Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No to si me potesil...ja to uprime jeste nezkousel :D :D :D vzdycky vypnu svetla driv nez motor nebo nez vytahnu klicek...ale dnes to zkusim... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Tak je to správne, keď to funguje, ale napriek tomu si to ešte nepočul, tak si šetríš baterku ;)
http://www.TAXAMETER.sk
Ford Mondeo 1,6 LPG
Ex: Espero 1,5 LPG
Zrušenie ESPERA a dovoz MONDEA...
Slam

Příspěvek od Slam »

RoSta píše:Tak je to správne, keď to funguje, ale napriek tomu si to ešte nepočul, tak si šetríš baterku ;)
Asi jsem staromodni ;), ale prijde mi logictejsi (a vyrazne pohodlnejsi) pouzivat automaticke rozsvecovani, kdyz nastartuju a zhasinani, kdyz vypnu motor. Zadna starost, zadne pokuty, zadne bimbani, zadne zbytecne krouceni packou atd.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Máš svoj názor a u Vás v ČR máte povinnosť celoročne svietiť... u nás bohužiaľ ešte nie...
ale... ja pred vypnutím motora vypínam nie len svetlá, ale aj ventilátor a rádio...
staromódny som, keďže som si zvykol na určité postupy... :lol: :lol: :lol:
ale nemám s tým problém ;)
Ford Mondeo 1,6 LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja teda nevim,ale ja bych automaticky rozsvecovani svetel ani nechtel,to krouceni packou jak pises mi zabere pul vteriny casu,oni ty pokuty treba prijdou az ti ten system prestane fungovat a nebudou ti svitit svetla a zjistis to az po zastaveni svestkama...Jinak moc se tesim az Legu vytahnu na Slovensko,jezdi se mi u Vas mnohem lepe nez u nas,ale mate tam spoustu prasat za volantem,rekl bych tak stejne jako u nas,mam z minuleho roku ze Slovenska hodne spatny zkusenosti... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Z jednej strany má pravdu, tá páčka/spínač sa mu nepokazí tak rýchlo, ako nám...
A s tým Slovenskom... no, Ty sa máš aspoň kam vrátiť, ale čo my??? :lol:
Ford Mondeo 1,6 LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

RoSta píše:Z jednej strany má pravdu, tá páčka/spínač sa mu nepokazí tak rýchlo, ako nám...
Predevsim ale nezapomenu a nemusim se o to vubec starat.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

RoSta:No hele u nas je to taky hrozny,uplne me stve,ze tvrdnu v Praze,mit moznost tak se z Prahy stehuju...a nejlepe na Slovensko,nekam do okoli Tater...tam je to proste nadhera a klidek... ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo a zkousel jsem nechat zapnuta svetla,vytahnout klicek a otevrit dvere a cinka,takze je to vse OK... :lol:
keszi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keszi »

Goose píše:Ja teda nevim,ale ja bych automaticky rozsvecovani svetel ani nechtel,to krouceni packou jak pises mi zabere pul vteriny casu,oni ty pokuty treba prijdou az ti ten system prestane fungovat a nebudou ti svitit svetla a zjistis to az po zastaveni svestkama...Jinak moc se tesim az Legu vytahnu na Slovensko,jezdi se mi u Vas mnohem lepe nez u nas,ale mate tam spoustu prasat za volantem,rekl bych tak stejne jako u nas,mam z minuleho roku ze Slovenska hodne spatny zkusenosti... :cry:

Vieš blbých šoférov nájdeš všade to je jedno kde jazdíš. Najhorší sú tí domáci, podľa nich ,, je to blbý vidienčan(venkovan) alebo blbý zahraničiar,, ale na seba sa nepozrú. A tak to potom vyzerá.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nerikam,ze jsem svatej,taky si nekdy spravim chut a nekoho si predjedu ne zrovna podle pravidel,ale to jsou vyjimky,ikdyz se mi ta vyjimka nemusi vyplatit,na nas na prazaky spousta lidi nadava,ale zase je fakt,ze nechat nekde na vesnici pres noc auto s prazskou spz je o hubu a taky diskriminace od svestek,pred dvema lety jsem jel pres Olomouc,jel jsem sice 61km/h ale jel jsem skoro nejpomaleji a samozrejme,ze zastavili me,kdyz jsem se ptal proc nezastavej i ostatni,ktery jedou o dost rychleji nez tak mi bylo zdeleno,ze jsem drzej a at si ostatnich nevsimam,takze podle toho to pak vypada,nekritizuju konkretni osoby ani narody,ale je to problem hlavne CR a SR...u nas umira na silnich stejne lidi jako treba v Nemecku a to je Nemecko nekolikanasobne vetsi...nevim jaka je vase statistika ale myslim,ze bude dost podobna,skoda jen,ze spousta lidi se neponauci nikdy,ceskej clovek je od prirody parchant,sobec kterej se stara jen o sebe a pak je na silnicich takova anarchie,slusnych ridicu je uz hodne malo...a bohuzel ti slusni na to vzdycky doplati...ale tak je to u nas se vsim,poctivej clovek jen okrada sam sebe...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:Svoji krasku mam uz doma,takze co se na ni delalo: vymena gumy na stabilizatoru na zadni naprave,vymena zpetne trubky servorizeni,zadni brzdove desticky,predni a zadni kotouce,klima filtr,vzduchovy filtr,brzdova kapalina,6ks zarovek(H3+5w),klimasol,oba zadni tlumice + prace a cena 17125,-Kc...cekaji me jeste letni gumy a novy chladic pro klimu+napln,pak spatne se zatahuje predni okekno u ridice(musim ho vzdy dozavrit rukou) a vsiml jsem si,ze tempomat nefunguje...tyhle opravy necham udelat nekdy v nejlizsich mesicich,nejsou pro me tak dulezite... ;)
Tak uz doslo i na me brzdy,prave jako naschval v patek odpoledne odesla predni desticka,celkem se divim ze to Lega nema signalizovano opotrebeni desticek??Muzes mi prosi napsat kolik staly kotouce a desticky?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Peha tys taky odnekud objednaval dily nebo ostatni mate nejaky typ na dobre ceny??Nasel jsem 3 prodejce-Autodily Krč,CZ Drafel Praha,AutoPB Klatovy s tou udajnou 20%slevou pro cleny??
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy:Jeste se podivej na www.autokelly.cz ...no hele tak predni kotouce 1890,- za oba...zadni kotouce 1900,- za oba a zadni desticky 1098,-...predni desticky jsem nemenil...ty byli dobry...k tomu prace vcetne zkusebny brzd 1345.50,- S tou signalizaci desticek je mi to taky nejaky divny...kdyz uz jsem to mel ve stary Skode 120 :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Cece ty autodily AutoPB by me taky zajimali,nema s nimi nekdo zkusenosti???Ceny maji paradni,ptal jsem se na tlumice,ale jen aby mi neprislo kameni v bedne... ;)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“