Moderátor: Blue Lanos
Asi jsem staromodniRoSta píše:Tak je to správne, keď to funguje, ale napriek tomu si to ešte nepočul, tak si šetríš baterku
Predevsim ale nezapomenu a nemusim se o to vubec starat.RoSta píše:Z jednej strany má pravdu, tá páčka/spínač sa mu nepokazí tak rýchlo, ako nám...
Goose píše:Ja teda nevim,ale ja bych automaticky rozsvecovani svetel ani nechtel,to krouceni packou jak pises mi zabere pul vteriny casu,oni ty pokuty treba prijdou az ti ten system prestane fungovat a nebudou ti svitit svetla a zjistis to az po zastaveni svestkama...Jinak moc se tesim az Legu vytahnu na Slovensko,jezdi se mi u Vas mnohem lepe nez u nas,ale mate tam spoustu prasat za volantem,rekl bych tak stejne jako u nas,mam z minuleho roku ze Slovenska hodne spatny zkusenosti...
Tak uz doslo i na me brzdy,prave jako naschval v patek odpoledne odesla predni desticka,celkem se divim ze to Lega nema signalizovano opotrebeni desticek??Muzes mi prosi napsat kolik staly kotouce a desticky?Goose píše:Svoji krasku mam uz doma,takze co se na ni delalo: vymena gumy na stabilizatoru na zadni naprave,vymena zpetne trubky servorizeni,zadni brzdove desticky,predni a zadni kotouce,klima filtr,vzduchovy filtr,brzdova kapalina,6ks zarovek(H3+5w),klimasol,oba zadni tlumice + prace a cena 17125,-Kc...cekaji me jeste letni gumy a novy chladic pro klimu+napln,pak spatne se zatahuje predni okekno u ridice(musim ho vzdy dozavrit rukou) a vsiml jsem si,ze tempomat nefunguje...tyhle opravy necham udelat nekdy v nejlizsich mesicich,nejsou pro me tak dulezite...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |