Honza Beneš píše:Já budu v klídku vohlodávat sváču přivezenou z domu a vočumovat venku auta , radši než čekat na dlabanec zavřenej v restauraci.. Každá minuta dobrá, sraz není nekonečnej a aut se účastní dost a dost
Restaurace má nově otevřenou zahrádku, takže jestli vyjde počasí, budme pěkně venku...
ivane bude se dát grilovat tam co minule nebo to je předělaný ??
Já bych byl docela proto, aby se (v případě pěknýho počasí) grilovalo na tom paloučku jak loni stála auta (pod těmi provazy), resp. o kousek dál ne na kapotách
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Honza Beneš píše:Já budu v klídku vohlodávat sváču přivezenou z domu a vočumovat venku auta , radši než čekat na dlabanec zavřenej v restauraci.. Každá minuta dobrá, sraz není nekonečnej a aut se účastní dost a dost
Restaurace má nově otevřenou zahrádku, takže jestli vyjde počasí, budme pěkně venku...
ivane bude se dát grilovat tam co minule nebo to je předělaný ??
Netuším, jak to tam teďka vypadá, ale s grilem se určitě někam vejdeme. Vědí, že budeme grilovat...
Podarilo sa mi od miestneho servisu/predajne získať dve veľké Chevrolet vlajky, zopár pier a ako bonus som im dneska na prezentácii nakradol balóniky:-) Viac sa mi bohužaiľ nepodarilo získať...
mipo píše:Podarilo sa mi od miestneho servisu/predajne získať dve veľké Chevrolet vlajky, zopár pier a ako bonus som im dneska na prezentácii nakradol balóniky:-) Viac sa mi bohužaiľ nepodarilo získať...
Jinak ještě jsem zapomněl napsat jednu dobrou zprávu - silnice do kempu je opravená a je to asfaltka. Vede z vesnice Baldovec, ale bohužel ne až úplně ke kempu, ale asi jen k lesu před ním, ale díky alespoň za to...
Ivan píše:Jinak ještě jsem zapomněl napsat jednu dobrou zprávu - silnice do kempu je opravená a je to asfaltka. Vede z vesnice Baldovec, ale bohužel ne až úplně ke kempu, ale asi jen k lesu před ním, ale díky alespoň za to...
Není, je to skutečně až silnice z vesnice Baldovec směrem do kempu. Silnice mezi Rozstáním a Baldovcem bude asi stejně katastrofická jako loni... i když byla mírná zima...