!!!! VEŠKERÉ INFO O DAEWOO SRAZU BALDOVEC 2007 ZDE !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
ivane bude se dát grilovat tam co minule nebo to je předělaný ??Ivan píše:Restaurace má nově otevřenou zahrádku, takže jestli vyjde počasí, budme pěkně venku...Honza Beneš píše:Já budu v klídku vohlodávat sváču přivezenou z domu a vočumovat venku auta , radši než čekat na dlabanec zavřenej v restauraci.. Každá minuta dobrá, sraz není nekonečnej a aut se účastní dost a dost
ŘEZNÍK
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Netuším, jak to tam teďka vypadá, ale s grilem se určitě někam vejdeme. Vědí, že budeme grilovat...Vít, Jiří píše:ivane bude se dát grilovat tam co minule nebo to je předělaný ??Ivan píše:Restaurace má nově otevřenou zahrádku, takže jestli vyjde počasí, budme pěkně venku...Honza Beneš píše:Já budu v klídku vohlodávat sváču přivezenou z domu a vočumovat venku auta , radši než čekat na dlabanec zavřenej v restauraci.. Každá minuta dobrá, sraz není nekonečnej a aut se účastní dost a dost
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
mne sa do kombika ked tam dam woofer vela piva nezmestí aj Mates ma väčší kufor ako ja
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Paráda!mipo píše:Podarilo sa mi od miestneho servisu/predajne získať dve veľké Chevrolet vlajky, zopár pier a ako bonus som im dneska na prezentácii nakradol balóniky:-) Viac sa mi bohužaiľ nepodarilo získať...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ještě jsem zapomněl napsat jednu dobrou zprávu - silnice do kempu je opravená a je to asfaltka. Vede z vesnice Baldovec, ale bohužel ne až úplně ke kempu, ale asi jen k lesu před ním, ale díky alespoň za to...
Nexia² project
super !!!! vesnice baldovec? neni to Rozstani?Ivan píše:Jinak ještě jsem zapomněl napsat jednu dobrou zprávu - silnice do kempu je opravená a je to asfaltka. Vede z vesnice Baldovec, ale bohužel ne až úplně ke kempu, ale asi jen k lesu před ním, ale díky alespoň za to...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Není, je to skutečně až silnice z vesnice Baldovec směrem do kempu. Silnice mezi Rozstáním a Baldovcem bude asi stejně katastrofická jako loni... i když byla mírná zima...
Nexia² project