AnoBoeing737 píše:-našťastie máś ale Orla!
Chcel som vecsie auto!Sharan,Galaxy,Espace boly drahe Seat Altea mala maly kufor.Scenik maju 1.6d a 1.5d!Este som sa rozhodoval medzi Fiat Freemont a Scudo.Ale Orlando malo lepsiu cenu.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
AnoBoeing737 píše:-našťastie máś ale Orla!
Protože by mně zajímalo, co byli lidi kupovali, kdyby tu Chevrolet nebyl. Já se rozhodoval při koupi velkého-levného-rodinného auta hlavně mezi Lodgy a Orlandem. Kolega z práce chce koupit něco pro manželku a koukal po Aveu, ale po té "zprávě o konci světa" to nejspíš nakonec bude Sandero. A v čem byste jezdili vy, kdyby jste si nepořídili Chevrolet?? Hádám že v Oplu asi ne...BoroX píše:Neviem, prečo stále hľadáte náhradu za Chevy. My ho predsa máme a tí čo ho nebudú mať nám môžu závidieť.
To by prisly o zisky!Autorizovany servis je biznis!Ved uz teraz maju problemy stym ze ak neautorizovany servis spravy servis s origo suciastkamy nepada zaruka!Krtek píše:Je fakt že tohle je jiná situace než když místo Daewa vymenili znaky za Chevrolet a jelo se dál s stejnýma lidma na stejných místech... Jak chce ale GM nutit někoho servisovat Daewroolety jenom proto že prodává Opla.... Myslim že kdyby se všichni Opláci tady šprajcli že to servisovat nebudou, tak prostě nebudou a autorizovanej servis tu nebude. Kam budou jezdit lidi řešit záruční problémy, to by mně taky zajímalo. Neznam žádnej autosalón nebo servis s názvem GM. Vždycky je to jenom o jedný značce a ostatní je nezajímaj.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |