Leganza
Moderátor: Blue Lanos
Diky...uz jsem na to koukal...no snad to nejak najdu no,tak nejak tu cestu znam...jezdim okolo na Slovensko,na Hradec a od Hradce po E442 az k vam,ale tady jen uhnu z E442 na E461 a po tej dojedu skoro az k baldovci...tak jsem zvedav no...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo já už to tu psal lebo kamarát takto skončil v Ostrave proste vystúpil z Legy a klúče si položil na zadnú sedačku a obliekal si bundu no pri tom zavrel zadné dvere a cvak auto sa zamklo tak že šťastie bolo že mobil mal v púzdre na kalhotách a tak mi zavolal a ja hup do Feldy Pic-Up a hajdy s náhradnými do Ostravy Tak bacha nikdy keď vyberieš klúče zo zapalovania tak ich nenechávaj dakde v aute lebo pohroma je nablízku
No to jo no...cece ja se zacinam tak tesit na ten sraz,dneska k nam do prace dorazilo novy zbozi a je mezi tim i chladici box 25 litru za 249,-Kc a pak chladici box 25 litru elekricky do auta do zapalovani,kabel to ma asi 2 metry dlohej takze by slo ho mit v kufru a zapichly hezky v zapalovaci a ten stoji 1499,- tak premylsim,ze by se mohl aspon jeden z nich ztratit...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jo, tohle pri sve skleroze docela ocenuji, samozrejme klicky jsem se naucil mit u sebe nebo v zapalovani.Goose píše:Dneska jsem prisel u Legy na zajimavou vec...a to,ze se kdyz odemknu dvere a necham to byt tak se auto samo asi za 30 vterin zamkne...
A vsimli jste si, ze DAEWOO jsou asi jediny auta z Asie udelana dle evropskych meritek - tim myslim mj., ze maji hrdlo nadrze vpravo a vyfuk vlevo? Nechapu totiz ostatni sikmooky, kteri k nam klidne cpou ve velkym auta, ktera puvodne byla navrzena pro pravostranne rizeni. Uplne mimo logicke chapani to je pro me pak u modelu, ktere jsou kompletne navrzeny, vyrabeny a prodavany v Evrope - jako treba KIA cee’d...
Vim, je to vicemene jedno, ale kdyz si treba predstavim, jak na frekventovany uzky silnici hodlam dolit z kanystru palivo do nejakeho Hyundaje nebo jak stojim na kraji chodniku a nejaky cune s (nejlepe ropackym) Hyundajem zastavi u krajnice a tim mi cudi primo do frnaku... Rekl bych, ze koncepce vyfuk do vozovky a hrdlo nadrze ke krajnici neni zadna kosmeticka ci esteticka zalezitost, ale ryze funkcni a prakticka, proto me docela prekvapuje, ze ti, co rozhoduji o homologaci aut, zohlednuji kazdou hloupost a tohle jim nevadi, ac to defacto souvisi s bezpecnosti a zdravim. Nebo co treba auta s pravostrannym rizenim, lze je u nas prodavat ve velkem bez omezeni?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)