tomask píše:Já potkal jedného černého krásně naleštěného v sobotu v Doksanech.
Majitel Orlíka zdravil ale nevěděl komu
Pozdravuji Budwyka
No a že jsi se nezastavil???
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
tomask píše:Já potkal jedného černého krásně naleštěného v sobotu v Doksanech.
Pozdravuji Budwyka
Ja som v nedelu prechadzal s AT cez Jarovce a dufal som ze ta niekde uvidim . ale cestou som zopar orlikov stretolsmire666 píše:Dnes som sa pri priechode Berg míňal s Orlíkom zo Svidníka v protismere. Pred ním bolo ďalšie auto, tak som si ho všimol dosť neskoro. Vodič tuším aj zdravil, no nechytal som sa
Mám takový dojem že to je PanPavek a bydlí v Předoníně už jsem tam toho krasavce viděl taky státPoky Ul píše:Myslím že ho zná Budvyk
Čus kámo taky Tě zdravím. To víš trošku jsem čučel kdo mě tak vehementně zdraví v takovém autě,tak jsem také pozdravil. Slušnost je odpovědět na pozdravtomask píše:Já potkal jedného černého krásně naleštěného v sobotu v Doksanech.
Pozdravuji Budwyka
Kdepak, už vím kdo je tím šťastlivcem....můj bankovní poradce!!! to je vtipný....včera jsme se o tom bavili, když jsem ho navštívila....hned jsem mu vykecala, že je 20.4. srazík, tak snad přijedeBudvyk.cz píše:Mám takový dojem že to je PanPavek a bydlí v Předoníně už jsem tam toho krasavce viděl taky státPoky Ul píše:Myslím že ho zná Budvyk
Dobrý kolik těch bankovních poradcu ještě mášLuzMaria píše:Kdepak, už vím kdo je tím šťastlivcem....můj bankovní poradce!!! to je vtipný....včera jsme se o tom bavili, když jsem ho navštívila....hned jsem mu vykecala, že je 20.4. srazík, tak snad přijedeBudvyk.cz píše:Mám takový dojem že to je PanPavek a bydlí v Předoníně už jsem tam toho krasavce viděl taky státPoky Ul píše:Myslím že ho zná Budvyk
co to??? Já nerozuměla, asi mluvíš cizó řečíHanzy píše:Já 1.4 turbo v FM ale asi předváděčku
Škoda že nedělají Orla 4x4 hned by to bylo k něčemu auto
No toto se neflákám Většinou jezdím pracovně nebo kvůli něčemu důležitémuLuzMaria píše:já až odpo, ráno jsem v práci, se neflákám....jak někdo...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |