Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No koukam ze sez hezky pobavil s antenkou...!!!-peha- píše:Hanzyku to je pravda s tema gumama já mnel to samý na mojej boli tiež smerové ale ojeté a hukot ako v oceliarni no a po naložení nových hlavne asimetrických je to paráda vono takhle zimné mám nové ale smerové a ťiež trocha hučia ale tito letné sú tiché no a keď že som videl tie tvoje tak si myslím že hukot je od nich![]()
![]()
Apropó Ty indiáne s tou anténou si my dal lebo som ju dneska rozobral lebo pri zasunutí strašne v nej dačo no vlastne už viem čo proste tam pri uplnom zatiahnutí ješte mám dobeh motorčeka a tak to tan škrípoce a já blbec stará som chtel vybrať ten posledný diel čo my podla teba chýba a on tam žiadny není akorád sa my ropadla anténa teda vlastne pri vysunutí vyjela celá a spadla na na zem teda prut cvon totiž vypadnul s toho spodného dielu tak som to dák zafixoval a zatial šlape ale k tomu že nemám poslední diel Ty potvoro to si nevieš zistiť že sú dva typy antén a to 5 prvková a 4 prvková a já blbec mám práve 4ku jinak ma v servise nadchli že vraj prut stojí 1000 sk takže ako náhle sa anténka pokazí tak tam bude pevná hliníková a fertik
![]()
![]()
A uz mas tu pro dospele...?-peha- píše:To je tvoja vyna lumpe ale už mám novou he,he![]()
![]()
To jsou oboje Dunlop?-peha- píše:No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché![]()
![]()
![]()
Ale aj tento vzorek je tichý
Ta první je taky směrová nebo né.-peha- píše:No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché![]()
![]()
![]()
Ale aj tento vzorek je tichý
Ja myslim, ze jde predevsim o to, ze jsou asymetricky...ros píše:Ta první je taky směrová nebo né.-peha- píše:No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché![]()
![]()
![]()
Ale aj tento vzorek je tichý![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |