Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Když jsem kupoval Legu, byly na ní celkem pěkné GOODYEAR gumy, ale až pominula euforie z nového auta, zjistil jsem, že mi strašně hučí kola. Taky mě napadly prvni ložiska, ale plošky to byly mršky. Po výměně ok a teď zase čtu, že směrové hučí, tak to jste mě dostali a nepotěšili.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
- Reklama
- Hanzy
No koukam ze sez hezky pobavil s antenkou...!!! Ja se tomu hezky nasmal u cteni...-peha- píše:Hanzyku to je pravda s tema gumama já mnel to samý na mojej boli tiež smerové ale ojeté a hukot ako v oceliarni no a po naložení nových hlavne asimetrických je to paráda vono takhle zimné mám nové ale smerové a ťiež trocha hučia ale tito letné sú tiché no a keď že som videl tie tvoje tak si myslím že hukot je od nich Apropó Ty indiáne s tou anténou si my dal lebo som ju dneska rozobral lebo pri zasunutí strašne v nej dačo no vlastne už viem čo proste tam pri uplnom zatiahnutí ješte mám dobeh motorčeka a tak to tan škrípoce a já blbec stará som chtel vybrať ten posledný diel čo my podla teba chýba a on tam žiadny není akorád sa my ropadla anténa teda vlastne pri vysunutí vyjela celá a spadla na na zem teda prut cvon totiž vypadnul s toho spodného dielu tak som to dák zafixoval a zatial šlape ale k tomu že nemám poslední diel Ty potvoro to si nevieš zistiť že sú dva typy antén a to 5 prvková a 4 prvková a já blbec mám práve 4ku jinak ma v servise nadchli že vraj prut stojí 1000 sk takže ako náhle sa anténka pokazí tak tam bude pevná hliníková a fertik
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jinak ty gumy je jasne ze nehuci jak jsou nove ale postupem casu je na nich asi 25000km a jsou KO oploskovane a pry ten problem meli i na novych Octaviich proste na sirokych gumach byva problem tak ted nevim co tam dat nebot dnes temer vse je smerove...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché
Ale aj tento vzorek je tichý
- Hanzy
A uz mas tu pro dospele...?-peha- píše:To je tvoja vyna lumpe ale už mám novou he,he
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
To jsou oboje Dunlop?-peha- píše:No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ta první je taky směrová nebo né.-peha- píše:No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Ja myslim, ze jde predevsim o to, ze jsou asymetricky...ros píše:Ta první je taky směrová nebo né.-peha- píše:No mne tu vlastne odradil kamoš v servise lebo on hovoril že smerové vždy hučia a čím opotrbenejšie tým viac ja sa totiš strašne čudoval že sú tam vyhodené gumy skoro nové ale vetšinou je to zo športových kár a limuzín no a on mi poradil tieto atipické a fakt zatial velmi tiché
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ta Dunlop SP01 smerova nie je, Je to naozaj perfektna pneumatika! Mozem len doporucit. Ja som ju chcel tiez no nevyrabala sa v tom rozmere ako som cchel tak som kupil Dunlop SP 200.
Je naozaj ticha, perfektne drzi!
Je naozaj ticha, perfektne drzi!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo