Autoradio v Leganze.

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Každej chlap má bejt s tvrdým Ty taky máš Hanzy a nie HanziObrázek
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy:Pockej pockej...vsak ja te taky nachytam nekde...a pis si,ze se ozvu... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
xidex
Kontaktovat uživatele:

Radio s BT

Příspěvek od xidex »

Zdar chlapi, blahopreju k BT radium, ja poridil Parrota CK5100 (Rhytm and Blue) a nadmiru spokojenej...malinkej mikrak mam strcenej nahore na sloupku, telefonovani, seznam, vsechno super...ted uz zbejvaj jen body za rychlost, parkovani, pasy a svetla...teda svetla uz snad taky ne (automat)...btw. sel Sencor opravdu tak nahoru jak vsichni tvrdi? Mam zkusenosti se starsima (1-2roky) a ty bych nejradsi z firemnich aut vyhazel na kompost...proto jsem taky volil Parrota, i kdyz ne uplne novyho (ale v zaruce se vsim), stal me 5000 a nelituju...tak kdo mate Sencora dyl, pochlubte se :-)
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já sa tiež priklánam k BT volaniu lebo v mojom povolaní sa stretávam na cestách z hororom a vela prípadou je práve spôsobených pri volaní mobylom no aj keď ja niesom zastancom žiadneho rozptylovania za volantom toto je predca len lepšie ako držať mobil pri uchu :D :D :D Tak že BT volaniu zdar :lol:Jo a SENCOR som mal komplet rádio aj repro v OPLÍKU než mi ho dáký hajzlík vyraboval ale aj doma máme pár techto značiek a sme s nimi spokojný aj rádijko šlapalo velmi dobre takže jednotka pre sencor :lol: :lol: :lol:
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

For Xidex Znacka Parrot je hlavni vyrovbcem Handsfree a do radii dela strasne kratce. Zatim jsem slysel, ze jsou poruchove. Ale zas to je kus od kusu je to jako se vsim. Znas to.
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
NRman

Příspěvek od NRman »

Tak ste ma navnadili na BT radio a už je tam Daewoo DCA 5500 BT .... zda sa mi cool.. :D fayn design,funkcie a aj zvuk... a už nemusim menit CD v kufri.. :D
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“