Autoradio v Leganze.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Radio s BT
Zdar chlapi, blahopreju k BT radium, ja poridil Parrota CK5100 (Rhytm and Blue) a nadmiru spokojenej...malinkej mikrak mam strcenej nahore na sloupku, telefonovani, seznam, vsechno super...ted uz zbejvaj jen body za rychlost, parkovani, pasy a svetla...teda svetla uz snad taky ne (automat)...btw. sel Sencor opravdu tak nahoru jak vsichni tvrdi? Mam zkusenosti se starsima (1-2roky) a ty bych nejradsi z firemnich aut vyhazel na kompost...proto jsem taky volil Parrota, i kdyz ne uplne novyho (ale v zaruce se vsim), stal me 5000 a nelituju...tak kdo mate Sencora dyl, pochlubte se
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
-
- Kontaktovat uživatele:
Já sa tiež priklánam k BT volaniu lebo v mojom povolaní sa stretávam na cestách z hororom a vela prípadou je práve spôsobených pri volaní mobylom no aj keď ja niesom zastancom žiadneho rozptylovania za volantom toto je predca len lepšie ako držať mobil pri uchu Tak že BT volaniu zdar :lol:Jo a SENCOR som mal komplet rádio aj repro v OPLÍKU než mi ho dáký hajzlík vyraboval ale aj doma máme pár techto značiek a sme s nimi spokojný aj rádijko šlapalo velmi dobre takže jednotka pre sencor