Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
s tou ručnou to ešte poriešim ak už neprestane triasť tak to vážne strelím do servisu a keď nemienia s tým nič robiť dám ich na lampáreňJarik píše:Skús pri pomalej jazde postupne pritahovat ručnú brzdu. Ak ju bude cítit hned na prvom zube, je zle nastavená a treba ju povolit, alebo tam je ten odlupnutý bordel a uvolní sa. Skúšaj pritahovat až pojdeeš do šmyku. Možno pomože![]()
Jenže já ten krejní cpu zase do toho krajního..... Tož nevím. V prostředním "zámku bezpečnostních pásu" se ten krajní naopak zapnou dá! Ještě to zkusím naopak, tož jestli ten prostřední půjde zapnout do toho krajního. Jestli jo, tak na reklamaci kašlu.Dusan19 píše:Pozrite si navod na pouzitie. V knizke je to napisane ze ktory bezp. pas "cvakac" kde treba zapnut. Ak si dobre pamatam tak stredny pas sa zapina do dvoch cvakacov a ked chcete krajny bezp.pas zapnut na stredovy cvakac tak sa to neda.
Aha....tak díky moc za radu! Hned to půjdu vyzkoušet!! Jestli se to cvaká do kříže, tak jsem sám moc rád, že je vše OK i když je pravda, že jsem zatím neviděl auto, které by to do kříže mělo.....no, to bude možná i tím, že sedím většinou ve předu:-)))Maveo píše:ano zacvakáva sa to do kríža.
Ahoj! Zkus to taky "do kříže". Já dal na zdejší radu a mají tu pravdu!! Zadní, pravý pás zacvaknout do prostředního protikus a naopak. Prostřední pás cvaknout do toho protikusu úplně vpravo! Já si oddychnul, když jsem uslyšel do "cvak":-))! Držím pěsti, ať to máš taky v pohodě a pak dej vědět, jak jsi dopadl!mato8876 píše:Ty brďo ten (cvakač) nezaisťuje ani mne.No ja som podozrieval deti že to pokazili,tiež musím autosedačku zapnúť do toho vedľajšieho.Zatiaľ mi to nevadí no pri prehliadke to spomeniem v servise ale neverím že to uznajú.
Máš pravdu! Stydím se, ale móóóóóc děkuji za radu!!!!!!!Maveo píše:ano zacvakáva sa to do kríža.
veď nato sme tu aby sme si poradilihogofogo píše:Máš pravdu! Stydím se, ale móóóóóc děkuji za radu!!!!!!!Maveo píše:ano zacvakáva sa to do kríža.
ja som pol dňa maturoval nad tým že ako ten pás zapať a kadeDusan19 píše:Ja som to tiez zistil ked som potreboval zapnut detsku sedacku. Mal som nervy ze je to nove a nefunguje. Tak som si zobral navod na pouzite a potom to uz bolo jednoduche.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |