Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od alvin »

Slovenské Los alfaques pri GALANTE, našťastie nikomu sa nič nestalo ,ale 40 aut už patrí minulosti :(. Niekedy stačí len neopatrne zaparkovať nad vysokym strniskom,aby sa steblá dotýkali vyukovej sústavy :( a potom to ide reťazovou reakciou :(.
http://www.aktuality.sk/clanok/257794/p ... si-40-aut/
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

Arendal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arendal »

Tak já jsem si "vidělal" v pátek :cry: :cry:

Při cestě na zříceninu Zubštejn nám kleklo jedno auto (VW Passat - rozletěla se kladka na altecu).
Při cestě pak zpátky pro zbytek lidí a věcí co zůstal v Nedvědicích, jsem při couvání abych pustil jiné auto co se škrabalo nahoru
rozjebl pravou přední gumu a aj načal disk. Chytl jsem asi nějakej jedovatek šutr trčící z boku a vyrobil díru cca 3x3 cm.
To jsem teda zjistil až na louce, páč se mě to trochu víc nezdálo. Pro upřesnění tady někde jsem našel ten nehezký kamínek: http://www.mapy.cz/s/bhNt

Pak jsem následně zjistil, že mechanik, když mě měnil nedávno silentbloky, tak to šrouboval pistolí .... :twisted: :twisted:
A ještě navíc s mě pod auto nevlezl hever (typ "hříbek"). Naštěstí jel okolo kamarád co měl nůžkový hever.
Ale stejně jsem ty šrouby nemohl povolit. Tak jsem volal děckám nahoru, jestli tam nemají nějakou lešenářskou trubku v boudě co tam stojí.
Nic prej nemají. Tak už jsem zvažoval, že si dojdu dolů do vesnice nějakou pujčit, pak teda mě volali ze zříceniny, že něco sehnali.

No hurááááááááááá .... Dalo to trochu práce ty šrouby povolit, ale zadařilo se .... 8)

Pak teda vyzvednout v Nedvědicích, odvést, pak se ještě otočit pro barely s vodou co jsem nechal pod tím kopcem, když jsem tam jel poprvé a pak následně kde jsem to další auto pouštěl ať se vyškrabe ... a pak už jen zahodit klíče (čas cca 21h) ... kéž by .... :roll:

Koukám, kde mám věci, batoh vidím, další věci vidím ... Děcka kde mám kostýmy???

A pak mě to došlo - DOMA :lol: :x

Naštěstí se v sobotu tam chystala Káťa s tátou, tak mě je vzaly. 8)

Přidány i fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Arendal dne úte črc 22, 2014 21:48, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Tak to ti museli pěkně téct nervy a na ty louce v tom horku teda žádná slast -P :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
TIBI77

Příspěvek od TIBI77 »

2.0 VCDI LT+ 2013
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

veru , a Vrátna doliny zničená :(. prečo prírodny živel pustoší vždy moje najobľúbenejšie kúty Slovenska ???? !!!!
http://www.aktuality.sk/clanok/257886/f ... slovenska/

http://www.aktuality.sk/clanok/258004/f ... atastrofe/

http://www.aktuality.sk/clanok/258034/c ... e-nevinne/
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Vrátna je zničená to je fakt. ale Terchová je v Pohode.
Pár dvorov zatopených nánosom ale už je to Ok a každý sa zabáva na Jánošíkovských dňoch.
Terchovej som od pondeľka .
Vrátnu dolinu som stihol ešte pozrieť pred búrkou. aj malý a veľký rozsutec.
keď začala burka tak som práve prišiel na ubytovanie .
Ale niektorý to nestihli a až do noci ich záchranka a domácí zvážali dole.
Neskôr dodám pár záberov.
Mám aj jedinečné fotky českých turistiek v šlapkách ktoré išli hore tesne pred búrkou.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
BoroX

Příspěvek od BoroX »

Dnes ma nepotešilo: -P
Vlastne začalo to už včera, naštartoval som auto a ... nepohlo sa - zakusnuté brzdy!? Tak po chvíľke pohupovania auta vpred a vzad sa rozbehlo a bolo všetko v poriadku. Dnes popoludní sme vyrážali na 320 km cestu domov a po naštartovaní a zabrzdení v kopci po zatiahnutí ručnej puk - keby som nemal lakťovú opierku páku ručnej opriem o zadné sedadlo. :lol:
Tak s nefunkčnou rb sme sa vydali na cestu domov. Pred Nitrou na spojnici mosta šupa zo zadnej nápravy. Roztriaslo sa celé auto, myslel som že defekt, lenže nie. Smrad zo zadného kolesa mi naznačil, že brzda zdochla celkom. Vzhľadom na prebiehajúce prietrže mračien som sa rozhodol pokračovať v ceste. Opatrne 80-100 som dorazil domov. To auto nemá chybu, dôjde aj pokazené. Hurá. :o) :PP:
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Scorpion.11

Tak aspoň, že jsi dojel v pořádku :PP:

člen AVEO Fanclubu
BoroX

Příspěvek od BoroX »

:lol: lenže tu chcem upozorniť aj Klaudiu z konca sveta, že astra je testovaná na 100 tis a moj chevík má 150 tis -i
Boris
Rudolf Š.

Příspěvek od Rudolf Š. »

Parchanti jedni, na našich stránkách takovou reklamu :evil: :evil: :evil:
Přílohy
Výstřižek.JPG
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)

Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Vypravca

Příspěvek od Vypravca »

Rudolf Š. píše:Parchanti jedni, na našich stránkách takovou reklamu :evil: :evil: :evil:
Topiaci sa aj slamky chytá!

Výborne to vystihol mzprx:
mzprx píše:Ale OPEL nedokaze vyrabat tak lacno a efektivne ako korejci. Je v ekonomickych problemoch uz dlhe roky. Preto nemoze nahradit na trhu Chevrolet, proste celkovo si GM urcite pohorsi. Babu z vedenia akcionari vyhodia (aj tu druhu z Microsoftu), ale uz bude neskoro a novy navrat na trh bude po rokoch drahy. Zas to zoberu do ruky marketingovci a zacnu vyrabat image znacky, na ktore im kazdy ser... Navyse dealeri, pouceni predoslym vyvojom, sa na nich vybodnu, ako na hlavnu znacku predaja a predaje u predajcov Oplu budu len take nudzovky. Cize sudiac zo situacie u nas, zrusili predaj v najmenej vhodnu dobu, ked uz doslo k pomerne sirokej akceptacii znacky na trhu (proste zakaznici zacali pri vybere auta uvazovat aj o Chevrolete) a to, ako to spravili zruinovalo vacsinu dealerov. Este by bola sanca v radovo par mesiacoch zle rozhodnutie znovu prehodnotit a naplnit showroomy dealerov (samozrejme za peniaze GM) a pokusit sa tvarit, ze sa vlastne jednalo len o maly vypadok. Stale totiz chodia zakaznici, co si chcu kupit u svojho predajcu nove auto. Ale cas sa krati.... A muselo by to byt za cenu velkej pokory GM voci dealerom a bez typickej arogancie managerov. Tak isto by sa musela vybudovat struktura inak, nie ako kolecko Budapest, Praha, Bratislava, kde nebol za nic nik zodpovedny.
(Tento podivny okruh je u viacerych americkych firiem posobiacich v EU. Oni jednoducho nechapu, ze to kvoli vztahom a reci nefunguje. Kazda krajina ma byt samostatne napojena na univerzalneho dovozcu do EU, sidliacemu v krajine, ktora nema negativne renome u nikoho.)
mzprx píše:Problem je v tom, ze nas hodili do kybla spolu s krajinami, kde vladne VW a francuzke znacky. Tam bol trhovy podiel chevroletu minimalny.Ale asi este ekonomicky unosny, keby to nebolo tak, tak by sa vyrazne zmensoval pocet predajcov. Ked sa tak divam po cestach napr. okolo Bratislavy, tak podiel tychto aut na cestach je okolo 10%. A to je uz celkom zaujimave cislo. Avsak teta v GM uvazovala tak nejak globalne a zarezala celu znacku na trhu. V GM si uz zacinaju vsimat, ze neurobili dobre a o par rokov zistia, ze to nebol dobry napad, ved nepresiel ani rok a uz hladaju cesticky, ako by OPEL mohol zaplnit vzniknutu dieru na trhu. Ale mylia sa, OPEL to nebude, bude to RENAULT/DACIA a korejci Hyundai/KIA, kto bude z tohto nerozumneho kroku profitovat.
Nebolo treba nic robit, len dodavat auta dealerom, neminat peniaze na nezmyselne reklamy, predrazene vybavenie predajni a pod. Tieto auta sa nepredavali na zaklade reklamy, ale na zaklade osobnej skusenosti a doporucenia. A zakaznici boli verni znacke. Tomu je koniec a je to ich velka chyba, ktora bude po zasluhe potrestana trhom.
Naposledy upravil(a) Vypravca dne stř črc 30, 2014 15:20, celkem upraveno 1 x.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Scorpion.11

Stejně Opel jedno padne, protože kolikrát ho chtějí zachraňovat a hlavně kolik do toho chtějí utopit milionu, aby ho pořád zachraňovali -P

člen AVEO Fanclubu
BoroX

Příspěvek od BoroX »

BoroX píše:Dnes ma nepotešilo: -P
Vlastne začalo to už včera, naštartoval som auto a ... nepohlo sa - zakusnuté brzdy!? Tak po chvíľke pohupovania auta vpred a vzad sa rozbehlo a bolo všetko v poriadku. Dnes popoludní sme vyrážali na 320 km cestu domov a po naštartovaní a zabrzdení v kopci po zatiahnutí ručnej puk - keby som nemal lakťovú opierku páku ručnej opriem o zadné sedadlo. :lol:
Tak s nefunkčnou rb sme sa vydali na cestu domov. Pred Nitrou na spojnici mosta šupa zo zadnej nápravy. Roztriaslo sa celé auto, myslel som že defekt, lenže nie. Smrad zo zadného kolesa mi naznačil, že brzda zdochla celkom. Vzhľadom na prebiehajúce prietrže mračien som sa rozhodol pokračovať v ceste. Opatrne 80-100 som dorazil domov. To auto nemá chybu, dôjde aj pokazené. Hurá. :o) :PP:
V stredu opravené - boli odtrhnuté všetky pakne.
Boris
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

ChudáK Žabec,má to za sebou :( :( :( :( ,škooooda ho :(
http://www.palermotoday.it/cronaca/auto ... -2014.html

Obrázek
frezzi

Příspěvek od frezzi »

síce nie dnes ale v sobotu, asi 1cm vody na dne kufra, mal so mčo robiť aby som to vysušil -P -P -P -P neviem ako sa tam tá voda mohla dostať, jedine čo ma napadá je tento vetrací otvro v kufri, kedže všetko ostatne bolo suché len tam bolo mokro -P -P -P ...nemal by ten otvor byť nejako zabezpečený pred vniknutím vody do kufra ?
Přílohy
IMAG0302.jpg
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Odpovědět

Zpět na „POKEC“