Uvažuji o montáži LPG ale stále mám strach ohledně záruky můžete napsat kteří prodejci LPG nabízejí?
Děkuji
LPG jsem měl už v předešlém autě (Mondeo V6) a nemohl jsem si to vynachválit.
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
To je trochu divný. Pokud auto mohu reklamovat u kteréhokoliv prodejce tak pokud mi namontuje LPG bude držet záruku i na něj! Když jsem si to zjišťoval u jednoho Plzeňského dealera tak mi to potvrdily, jen se mi nechce jezdit až do Plzně.357 píše:Pokud to nenabízí ten tvůj, tak ti to bohužel může bejt jedno, záruku totiž drží u aut, který sami prodali...
Chlapi co tam máte za systém, že to tak divně ukazuje? Mně stav benzínu ukazuje realitu.
luke1 toto nebude s LPG súvisieť, už som to niekde písal identická vec s palivomerom sa stáva aj mne, Lenže ja LPG nemám, čiže to bude problem riadiacej jednotky alebo elektroniky plaváka v benzínovej nádrži.luke1 píše:Uz se to tu myslim parkrat resilo, ale nejsem si jist, zda nekdo zna pravou pricinu a zda s tim jde neco delat s nasledujicim ??
Sem tam se mi stane, ze mi rucicka palivomeru na nadrzi k benzinu spadne na nulu...po par dalsich jizdach a startech zase pomalu stoupne na realnou hodnotu - vim, ze to dela vice lidem co maji na Orlovi LPG.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |