Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Mozno ze mam ja niektory predny prehodeny ale ked dam pravy ako hovoris ty basy uplne zmiznu.Teraz mi to basuje akoby som mal subwoofer v aute.Aj som nad nim rozmyslal ale teraz ho vobec nepotrebujem.Aj potichu to krasne cisto a basovo hra.Ale ak volakedy by som ho kupil tak by to bol nejaky pod sedadlo lebo kufor nechcem zahadzovat.Uz sa mi tam vala rezerva.ladinek píše:Aha tak tu levou mám žltuou minus , zkusím to přehodit,ale připadne mě že to že to hraje v pohodě tak nevímpravou stranu mám stejně
len este chcem nejako zakryt ten vyrez ale musim to nejak vymysliet lebo ked otvaram kufor ide cez to tapacirung ktory zakryva mechanizmus stieraca zadneho okna.Jarik píše:Kuakua Eugo to vyzerá super. Šikovný chlapec
predne mam max 180w nominalny 35w a zadne mam 320w a nominalny 65 a tam to je citi ze su vykonnejsie.ked uberem trosku predne a trosku bassov tak hra to na plne pecky bezproblemov len to uz je zataz na moje usi.ladinek píše:Vypadá to hezkydal bych foto repro co mám dopředu ,ale nejde dát foto
jakej máš výkon repro vpředu ať vím co mám od toho čekal
Tyhle jsou RMS 40W Max 120W,zadní jsou RMS 135W Max 270W,uvidíme jak se spolu sladí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |