Hodně vysoká spotřeba :(

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Pořád se tu mele do kola to samé. Matiz prostě ve měste pod 7 nejde a když se někdo moooc snaží tak dá 6,5.. není to auto na spotřebu, mimo město jezdí za 5 litrů kdejaká 1,3... ale je to fuk, povinné ručení a levné díly a milion jiných výhod to ospravedlňuje. A ti co jezdí na studeno po městě vědí že ani lehká noha to nespraví. A vám mimoměšťákům to těžko vysvětlíme :-)
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

shaman píše:Pořád se tu mele do kola to samé. Matiz prostě ve měste pod 7 nejde a když se někdo moooc snaží tak dá 6,5.. není to auto na spotřebu, mimo město jezdí za 5 litrů kdejaká 1,3... ale je to fuk, povinné ručení a levné díly a milion jiných výhod to ospravedlňuje. A ti co jezdí na studeno po městě vědí že ani lehká noha to nespraví. A vám mimoměšťákům to těžko vysvětlíme :-)
... jezdím uplně normálně , nic nešetřím a ve městě v pohodě do 6,5 , v zimě do 7. ;)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

nesouhlasím,mrkněte na mou spotřebu a zjistíte jak se dá jezdit.Je pravdou že nejezdím plně zatížen,ale pouze a většinou dvě osoby,což je nějakých 160 kg.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
jakub

Příspěvek od jakub »

shaman píše:Pořád se tu mele do kola to samé. Matiz prostě ve měste pod 7 nejde a když se někdo moooc snaží tak dá 6,5.. není to auto na spotřebu, mimo město jezdí za 5 litrů kdejaká 1,3... ale je to fuk, povinné ručení a levné díly a milion jiných výhod to ospravedlňuje. A ti co jezdí na studeno po městě vědí že ani lehká noha to nespraví. A vám mimoměšťákům to těžko vysvětlíme :-)
-i taktak ...
Rado

Příspěvek od Rado »

jakub píše:
-i taktak ...
Tak k tomuto nazoru sa aj ja hlasim
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Jen se podivejte odkud jsou lidi, kteri rikaji ze to zere 7 - Praha, Brno, Liberec... sama vetsi mesta. Je mi jasny, ze kdybych bydlel ve Vyskove, nebo na podobnem venkove tak taky jezdim za 5,5. Staci vyjet za Brno a spotreba jde dolu ale pri 100% mesto a studenych startech se s Matizem pod 6 nikdo nedostane..
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:oops:
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Docent

Příspěvek od Docent »

shaman píše:Staci vyjet za Brno a spotreba jde dolu ale pri 100% mesto a studenych startech se s Matizem pod 6 nikdo nedostane..
Jo, a to máte ještě v Brně kliku, že jste se nenaučili dávat přednost chodcům na přechodech, kdybyste měli zastavovat ještě před těmi přechody, tak se spotřeba ještě zvýší ;) .
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Docent: No dovol? Já nepouštím jen na motorce, v autě skoro pořád..
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

No já teda taky pouštím chodce přes přechod, i když to není vždycky jednoduchý. Vzpomínám si, že v autoškole jednou takhle jedu po čtyřproudovce v pravým pruhu a vidím paní stojí na kraji a chce přejít přes přechod. Tak jsem kouknul do špíglu a akorát asi 50 m za mnou autobus. Tak jsem v klidu zastavil před přechodem, paní udělala dva kroky a v tu chvíli se kolem obrovskou rychlostí v levém pruhu přehnal ten autobus. No to jsem se tak dolekal, že jsem musel chvíli počkat a až pak jet dál. A instruktor jenom říká: Zvykejte si, bude hůř... :roll:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
jakub

Příspěvek od jakub »

shaman píše:Docent: No dovol? Já nepouštím jen na motorce, v autě skoro pořád..
tak to ja i na motce - vicemene radsi dobrovolne - od te doby, co mi tam jeden frajer skocil a ja to malem polozil ... nestoji mi to za to ;)
zabijec

Příspěvek od zabijec »

jakub píše:
tak to ja i na motce - vicemene radsi dobrovolne - od te doby, co mi tam jeden frajer skocil a ja to malem polozil ... nestoji mi to za to ;)
tak tak, zastavuji a pak si užívám odjezd po zadním :D
Už bez Matesa
Docent

Příspěvek od Docent »

Byl jsem v Brně minulý týden 3 dny a bohužel musím konstatovat, že zatímco v Praze zastaví před přechodem tak každé 7. auto, v Brně s bídou každé 20. :evil: . Naprosto stejné je to se svícením - čím dál od Prahy, tím méně řidičů svítí...
Franta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta »

No stím svícením to bude asi tak, že málo kdo ví že když se mění čas je potřeba svítit. Rádio celkem poslouchám, ale letos to asi nebylo to správné téma ( politika je přednější ) - tak se to lidem moc nepřipomínalo. No přece se musí vybrat nějaká ta pokuta :D .
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Soused si vždycky dá na středový panel velkou ceduli "Rožni světla!!!", aby to měl sichr. Problémům se svícením předcházím tím, že svítím celý rok 8)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“