Iteriér - konzultace

Moderátor: Blue Lanos

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Co dodat...Super super mno proste super,jen tak dál...už se fakt těším až to bude all.. 8)
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Bezprecedentní obtěžování diskutujích nesmyslnými fotogafiemi pokračuje! Útěchou vám budiž, že již finišuji :).

Fáze 5:

Poučil jsem se z krizového vývoje při lakování zadních výplní. Použil jsem čirý primer a bílou nanášel ve velejemných vrstvách. Vyplatilo se...

Doolepení područky:
Obrázek

Po cca 2 vrstvách bílé:
Obrázek

Po nepočítaně vrstvách bílé:
Obrázek

Tečičky zachovány:
Obrázek

Výsledek:
Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Vypada to moc pekne....asi si te najmu, aby jsi me taky provedl lakero lakero 8) :lol:

ALE: Hlavne, ze TECICKY zustaly zachovany :lol: :lol: :lol:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:...asi si te najmu, aby jsi me taky provedl lakero lakero...
Do toho nejdu. je to strašná drbárna. Radši zaplať lakýrovi. budeš to mít levnější 8)

TEČIČKY rulez :?:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Bezprecedentní obtěžování diskutujích nesmyslnými fotogafiemi pokračuje! Útěchou vám budiž, že již finišuji :).

Poučil jsem se z krizového vývoje při lakování zadních výplní. Použil jsem čirý primer a bílou nanášel ve velejemných vrstvách. Vyplatilo se...
ondras, bezprecedentne nejlepsi prace, co jsem tady videl ;) mmchdm o jakem krizovem vyvoji mluvis? minul jsem neco
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

jakub píše:...mmchdm o jakem krizovem vyvoji mluvis?...
když jsem lakoval na bílo zadek, tak se mi moc nedařilo. barva se na některých místech slívala. Dělal jsem moc "tlusté" vrstvy. Použil jsem taky černý primer místo čirého.
|\/| /\ '|' | '/.

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ondras píše:
Robert píše:...asi si te najmu, aby jsi me taky provedl lakero lakero...
Do toho nejdu. je to strašná drbárna. Radši zaplať lakýrovi. budeš to mít levnější 8)

TEČIČKY rulez :?:
To byl vtip ty trdlo....:lol:
Si myslis, ze bych kvuli vyplnim jezdil do Ostravy??? Mozna, ze bych to zkloubil s navstevou strycka, aĺe asi e-e :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Taky se připojím s chválou. Je to moc pěkný a tomu interiéru to hodně pomohlo, protože ta bílá palubka se mi nikdy moc nelíbila, ale teď je to kompletní a působí to velmi vyvážené. Co se šedé týče, nechal bych to tak. Jak už Ondra říkal, i palubku má v kombinaci černá, šedá, bílá, takže je to náramně sladěné. Já se šedé taky bál když jsem lakoval plasty na motorce načerno, ale nakonec jsem tam část šedých plastů nechal a vůbec to nevadí. Taky by se mi takové dveře líbily, ale u mě by byl problém s barvou, jelikož mám potahy v barvě auta, ale na tu výplň bych nevěděl co použít a asi by se to k mému interiéru ani nehodilo. Spíš mě zaujala jen kombinace černé a šedé, ta vypadá moc líbivě! H
jakub

Příspěvek od jakub »

shaman píše:ale u mě by byl problém s barvou, jelikož mám potahy v barvě auta, ale na tu výplň bych nevěděl co použít
odstin zlute a modre - zadna svitivost, tzn. to co ma ondra cerny ty bys mel nejakou decentni modrou, to, co ma ondra bily, bys mohl mit do zluta ...
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Modrou bych tam nechtěl cpát, bylo by to už moc barev. Max bych dal černé to samé co Ondra, ale stejně se mi do toho nebude chtít... H :D
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
jakub

Příspěvek od jakub »

shaman píše:Modrou bych tam nechtěl cpát, bylo by to už moc barev. Max bych dal černé to samé co Ondra, ale stejně se mi do toho nebude chtít... H :D
a nebo - ale vzdyt by to byl ten samy pocet barev, co ma ondra, az na to, ze misto cerny by tam byla modra - modro-zluta kombinace je navic casto pouzivana a osvedcena ;)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Takže mám v podstatě hotovo. Všecko je sesumírováno zde:

http://matiz.uragan.cz/doortrim.php

Ještě musím nějak vymyslet doladění finální podoby drážek mezi šedou, bílou a černou plochou. Je to místo dost problematické na olepení maskovací páskou a sem tam to ujelo.
|\/| /\ '|' | '/.

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

No to jsem si právě říkal jak to uděláš, protože je to dost piplačka. Viděl bych to na malý štěteček a černou barvu.. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Ondrasi,přijmi mou uprimnou gratulaci...Protože to opravdu vypadá skvěle.!Jen tak dál.! 8)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Je to GUT !!! 8) 8) 8)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“