Moderátor: Blue Lanos
lenze ten motor mi ide vkuse na 4valce hmmm isiel mi sem tam na 3 ale to bola chyba ze bola zle zatlacena fajka na sviecke-peha- píše:No asi Ti tam prerážá elektrika teda fachčí to ako ten zapalovačPozri káble a cievky to je najlepšie v tme aby si videl kde to preráža a hádže iskry no a to spôsobuje výpadok motora takže Ti potom ide na 2-3 valce no a v tedy sa rossvietí check
Takže závada je 1-sviečky,2-sviečkové káble(tie asi určite),3-cievka
Oživím tému, mám podobný problém, otáčky po naštartovaníLaxi píše:Zdravím. Mám relatívne podobný problém s otáčkami motora. Akurát, že otáčky mojho motora sú vysoké hlavne po naštartovaní - keď je studený motor, ale nesvieti žiadna kontrolka. Otáčky držia 1500. To by nebolo nič vynimočné (pri studenom motore) - teda aspoň dúfam, že nie![]()
Problém je v tom, že otáčky neklesnú ani keď sa motor zohreje. Proste, keď od naštartovania auta so studeným motorom idem bez zastavenia (hoc aj 25 km) a za jazdy vyradím rýchlosť, otáčky klesnú len na 1500. Normálnu hodnotu (okolo 800) dosiahnu až keď na chvíľu zastanem - teda auto sa prestane hýbať a vtedy otáčky motora klesnú ( pod 1000) a už ďalej aj počas jazdy je všetko OK.
Prosím Vás o radu, čo môže byť príčinou takéhoto správania sa otáčok v motore? Stretliste sa s tým niekedy? Nechápem, ako môže pohyb vozidla ovplyvňovať otáčky motora.
Auto inak funguje bez problémov. Motor ide plynule. Menil som sviečky, sviečkové káble, vyčistil rozdelovač, aj škrtiacu klapku, aj krokovy motorček...
Ďakujem za každú radu.
Ahoj, můj dotaz se váže k citaci (viz výše): Jak se dá nastavit vzdálenost špičky od dosedací plochy na krokovém motorku? Tak že ten krokáč po vymontování připojím zpátky ke konektoru? A po zapnutí zapalování by měl "povylézt"? Ale co dál, tam se přeci nedá "ručně" nic nastavit(?)palikx píše:...tak zkus jeste vyndat krokovy motorek a od dosedaci plochy ke spicce nastav hodnotu 28mm...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |