Me tohle rict nekde tak jim to asi zavru nebot jim vypnu proud a muzou si jit klouzat ale nastesti jsem jeste na takove tupce nenarazil...

Moderátor: Blue Lanos
No , co na to mám říct , já snad na nějaký sraz jednou dorazím i Matizem , ale jak se tam vejdem , nevím , nevím .....Vazoun píše:Vážení kolegové Matízkáři - od svého působení na tomto Daewoo/Chevrolet foru - jsem absolvoval 8 srazů , velkých - jako Baldovec,Manín,Plumlov, a menších také s ubytováním - jako jsou Východočeský 1x - Středočeský 2x,
1 menší srazík Matizů v Hlinsku a 1 minisrazík pod varhanami v Kamenickém Šenově. Tyto byli pouze odpolední. Škoda,že se nepamatuji na větší účast Matízkářů,max. 8-10. Pokud je mi známo, členů v Matiz clubu - kteří jsou i registrováni tak nás je hodně přez 20/25, ale poznal jsem jich pouze slabou třetinu.Podívejte se, jak to těm Matízkům " sluší " když jich je trochu více pohromadě - radost pohledět - co VY na to![]()
škoda že sem už nejde vložit foto - ale prohlídněte si fota ze srazu v Plumlově / na letišti je nás 6 /
jeden jako šestýZdravím Vás všechny Daewoo/Chevroletáky - ale Matízkáře zvlášt a vyzívám je tímto k větší aktivitě pokud to jen trochu půjde,vždyt já už také v červenci mám těch 7 křížků na hřbetě,ale snažím se si je nepřipouštět,jsem na světě rád
nazdar " Vazoun " přeji hezký den všem
Tomasi, muzes prece za Matyska zaprahnout karavanTomáš píše:
No , co na to mám říct , já snad na nějaký sraz jednou dorazím i Matizem , ale jak se tam vejdem , nevím , nevím .....
Ahoj Rado,tak tomu se říká nostalgie,protože ty jsi tím matesem přímo žil a teď ti asi chybí,že jo???Přijedeš do Manína???Rado77 píše:A opet dlhsie tichoAkurat vcera ma tak napadlo, ked som vecer vencil psa ze "Matizek bolo jedine auto, ktore malo dusu". Premyslal som, cim to vlastne je, a prisudzoval som to tomu, ze motor Matizka som dost dobre konstrukcne spoznal (zvnutra), a vlastne som sa na nom vsetko o motoroch naucil. Tesil som sa, ked som nejaku opravu zvladol svojpomocne a viedla k lespiemu. A potom ma napadlo, ze to bude aj tou prednou maskou, ako keby sa to auticko usmievalo alebo co
A svetla ako oci
Tak som sa vykecalAle aspon je tu nejaky pohyb
Caute
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |