Copak se to u Matýzků děje?
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
To je uplna kravina a jeste jsem se s tim nastesti nesetkal platim za prezuti a vyvazeni dle jejich ceniku a odkud mam gumy jim muze byt u prdele a jinak ve vetsine pneuservisu mate prezuti zdarma kdyz koupite gumy.
Me tohle rict nekde tak jim to asi zavru nebot jim vypnu proud a muzou si jit klouzat ale nastesti jsem jeste na takove tupce nenarazil...
Me tohle rict nekde tak jim to asi zavru nebot jim vypnu proud a muzou si jit klouzat ale nastesti jsem jeste na takove tupce nenarazil...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Re: Zastoupení Matizů
No , co na to mám říct , já snad na nějaký sraz jednou dorazím i Matizem , ale jak se tam vejdem , nevím , nevím .....Vazoun píše:Vážení kolegové Matízkáři - od svého působení na tomto Daewoo/Chevrolet foru - jsem absolvoval 8 srazů , velkých - jako Baldovec,Manín,Plumlov, a menších také s ubytováním - jako jsou Východočeský 1x - Středočeský 2x,
1 menší srazík Matizů v Hlinsku a 1 minisrazík pod varhanami v Kamenickém Šenově. Tyto byli pouze odpolední. Škoda,že se nepamatuji na větší účast Matízkářů,max. 8-10. Pokud je mi známo, členů v Matiz clubu - kteří jsou i registrováni tak nás je hodně přez 20/25, ale poznal jsem jich pouze slabou třetinu.Podívejte se, jak to těm Matízkům " sluší " když jich je trochu více pohromadě - radost pohledět - co VY na to škoda že sem už nejde vložit foto - ale prohlídněte si fota ze srazu v Plumlově / na letišti je nás 6 /
jeden jako šestý Zdravím Vás všechny Daewoo/Chevroletáky - ale Matízkáře zvlášt a vyzívám je tímto k větší aktivitě pokud to jen trochu půjde,vždyt já už také v červenci mám těch 7 křížků na hřbetě,ale snažím se si je nepřipouštět,jsem na světě rád nazdar " Vazoun " přeji hezký den všem
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
matiz
...to Rein... Docenta na Smíchově je právě proto pneuservis pro " internetové " gumy cena 13 palců = 599 Kč, 14 palců 699 Kč...jinak PIRELLI CINTURATO P4 / 175 / 13 mi přišla na 1 039 Kč - vítěz testu ADAC no nekup to..., vyzved jsem si ji na Švábkách do 7 dnů a navíc je docela čertsvá výroba 3 týden 2008, internet si získává mou důvěru a gumaři musí jaksi přehodnotit své " knou hau " nebo za chvíli budou stát mimo...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Re: Zastoupení Matizů
Tomasi, muzes prece za Matyska zaprahnout karavanTomáš píše:
No , co na to mám říct , já snad na nějaký sraz jednou dorazím i Matizem , ale jak se tam vejdem , nevím , nevím .....
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
čo sa týka výmeny PNEU,tu nerobia problém,ohľadom ich pôvodu,cenove najvýhodnejšie je ísť do neďalekej obce mimo Nitru,tam vyjde prezutie Matízka na 400 SK
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
gumy
...to Vojto sice to nepatří do " matýsků " ale zkušenosti s pneu se možná hodí - tedy koupil jsem si UNIROYAL RALLY 680 a po 3letech v běhounové části ( vzorek ) začaly praskat a po pěti letech už to bylo hodně jako zpuchřelé ( navíc se to začalo projevovat i na bočnici a jdu v létě na STK ) palikx se k nim vyjádřil, kde jsem je vyhrabal ty musí být zpuchřelé a staré jak metuzalém, a tak jsem je z tohoto důvody měnil neměli najeto ani 40tis. km a měli víc jak 4 mm vzorek...na etiketě byl 4 kód německa ( Continental - Barum ) ale byly upečeny v Barumu - na boku Czech made...jinak na mokru drželi, byly hlučnější...a hustil jsem je a kontroloval tlak - plnění dusíkem jsem nějak nehodnotil, nepoznal jsem subjektivně nic...
A tak mám PIRELLI CINTURATO P4 ( vítěze testu ADAC ) první dojmy ani jedna boule na boku ( mám na mysli nepatrné nerovnosti na boku - barumka běžně - uniroyal taky... ), hlučnost bych hodnotil jako menší ( ve srovnání s UNIROYAL směrové pneu ) a na srovnávání soused má gumy SAVA a DEBICA z OD a bez problémů...
A tak se mějte fajn
A tak mám PIRELLI CINTURATO P4 ( vítěze testu ADAC ) první dojmy ani jedna boule na boku ( mám na mysli nepatrné nerovnosti na boku - barumka běžně - uniroyal taky... ), hlučnost bych hodnotil jako menší ( ve srovnání s UNIROYAL směrové pneu ) a na srovnávání soused má gumy SAVA a DEBICA z OD a bez problémů...
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
matiz
...a ještě jsem zapomněl, nevíte někdo kód 3 označuje jaký stát ( my máme 8 němci 4 ) na boku je napsáno austrálie - usa a ještě něco - jenom se chci orientovat, následkem globalizace se firestonky vyrábí na blízkým východě a good yaery v polsku atd. aneb jeden vše neví a zapomíná...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Čeká mne STK
Co se děje u " Matízkářů " do poloviny července 08 , mýho Matize čeká absolvování STK + Emise nebojím se toho , mám jej připraveného zdravim všechny " Daewoo - Chevroletáky ale " Matízkáře " zvlášt : podle hesla našeho kollegáčka " Vládi - alias Topola at nám jezdí a nezlobí
pro: partafíru " Vojtu " jak to bylo s tou úpravou v zavazadlovém prostoru ? Nějako mi to vypadlo z paměti a na zkouknutí v Plumlově nebylo moc času,i když nevím proč ? Snad proto, že jste odpoledne odjížděli dom
---------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
Matiz SE/II.r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2008
Průměrná spotřeba 5.7 v zimě o lt. více / a ne a ne snížit
pro: partafíru " Vojtu " jak to bylo s tou úpravou v zavazadlovém prostoru ? Nějako mi to vypadlo z paměti a na zkouknutí v Plumlově nebylo moc času,i když nevím proč ? Snad proto, že jste odpoledne odjížděli dom
---------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
Matiz SE/II.r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2008
Průměrná spotřeba 5.7 v zimě o lt. více / a ne a ne snížit
A opet dlhsie ticho Akurat vcera ma tak napadlo, ked som vecer vencil psa ze "Matizek bolo jedine auto, ktore malo dusu". Premyslal som, cim to vlastne je, a prisudzoval som to tomu, ze motor Matizka som dost dobre konstrukcne spoznal (zvnutra), a vlastne som sa na nom vsetko o motoroch naucil. Tesil som sa, ked som nejaku opravu zvladol svojpomocne a viedla k lespiemu. A potom ma napadlo, ze to bude aj tou prednou maskou, ako keby sa to auticko usmievalo alebo co A svetla ako oci
Tak som sa vykecal Ale aspon je tu nejaky pohyb
Caute
Caute
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Ahoj Rado,tak tomu se říká nostalgie,protože ty jsi tím matesem přímo žil a teď ti asi chybí,že jo???Přijedeš do Manína???Rado77 píše:A opet dlhsie ticho Akurat vcera ma tak napadlo, ked som vecer vencil psa ze "Matizek bolo jedine auto, ktore malo dusu". Premyslal som, cim to vlastne je, a prisudzoval som to tomu, ze motor Matizka som dost dobre konstrukcne spoznal (zvnutra), a vlastne som sa na nom vsetko o motoroch naucil. Tesil som sa, ked som nejaku opravu zvladol svojpomocne a viedla k lespiemu. A potom ma napadlo, ze to bude aj tou prednou maskou, ako keby sa to auticko usmievalo alebo co A svetla ako oci
Caute
Hej-hej, Matizek mi chyba Teraz, ked mam 2 auta k dispozicii by som Matizka v pohode mohol rozobrat do sroba, vypulirovat kazdy milimetrik, NAFOTIT samozrejme a urobit z neho fungl nove, odhlucnene vozidlo Kazdu dutinku v kasni by som poriesil
Co sa tyka zrazu, prihlasovanie bolo do 1.9. Mohol by som ale prist len tak, ze proste dojdem so zenou trebars v sobotu rano, a v sobotu po obede vypadneme?
Sorry, toto patri skor do temy "Srazy"
Co sa tyka zrazu, prihlasovanie bolo do 1.9. Mohol by som ale prist len tak, ze proste dojdem so zenou trebars v sobotu rano, a v sobotu po obede vypadneme?
Sorry, toto patri skor do temy "Srazy"
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu