Moderátor: Blue Lanos
Tak tenhle stav neznám.Slam píše:Mně taky (akorát na druhé straně přístrojovky už mi začíná svítit oranžová kontrolka paliva, když ručička ukazatele líže o poslední červenou čárku).
Tobě klesá ručička na teploměru? A neztrácí se ti voda?Patrick píše:Takhle, jak to ukazuje na tom videu i moje Lega předtím ukazovala, takže někde je u mě problém. Nevadi mi, že to ukazujem cca 3 mm pod ryskou, ale vadí mi, že za jizdy jde teplota - nebo mozna jen ručička dolů :/..takže, ted další krok bude ten, že vyměním to originální čidlo za jiné a uvidim, pokud to nepomůže tak pak 100% ukazatel.
Nejdřív ne,jen nepatrně mizela voda. Cca 1 deci na 1000 km,ale pak to začalo a už to bylo jen tak tak.Patrick píše:Nn ničeho jsem si nevšiml, že by šlo cítit. Auto jsem včera dal do servisu kvůli něčemu jinému a tohle jsem taky zmínil, tak řekli, že to napojí na diagnostiku a změří teplotu motoru atd, tak mi pak řeknou snad, kde je zakopanej pes.
A jinak, zdvihlej blok se projevolal akoát tím zápachem jo? asi by to mělo špatné důsledky pak že, kdyby jsi s tím jezdil déle.
Řešení je jednoduché,kup si originál čidlo vody s červeným proužkem.john píše:Keď že mám neustále ten istý problém s čidlom tak sa znovu vraciam k tejto téme , začalo to asi pred rokom ručička na teplomere behala hore dole tak som vymenil obe čidlá , zohnal som len čierne ktoré ukazovalo nízko ale aj tak ručička behala ako sa jej zachcelo, jazdil som takto až do nedávna až sa začala strácať postupne voda a odišlo tesnenie pod hlavou, tak som okrem tesnenia vymenil aj termostat, čerpadlo, rozvody a dal zrovnať hlavu ,síce voda sa už nestráca ale ten teplomer sa správa rovnako. Zohnal som v Prahe aj červené čidlo nakolko na Slovensku ho nekúpite ktoré pokiaľ ide teplomer tak ukazuje správne, predpokladám že budík je OK lebo keď pripojím káblik na kostru tak vybehne naplno, už som v koncoch čo ešte skúsiť?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |