Před tím jsem byl zvyklý tankovat u ETK, protože jsem to měl nejblíž a po zkušenostech s shellem můžu zhodnotit, že tam tankovali humus
Taky jsem zjistil, že když jezdím autem, tak tolik nechlastám a co ušetřím na alkoholu, naleju do auta

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
faczko,tak já ti povím,co vím já. Tank ONO je údajně levnější,ale zároven horší proto,že skupujou starý zásoby(např v Rusku a pak to vozí sem). Mám to jen z druhé ruky,takže jestli to tak není,budu i já raději. Moje skušenosti s naftou u nich,jsou ale hodně špatné.faczko76 píše:Takže k té kvalitě u ONO: Kdykoli jsem tam tankoval naftu, nikdy jsem nepocítil na chodu motoru, ani na jízdě sebemenší problém. Právě na motoru typu HDi se nekvalitní nafta pozná rychle. Já se domnívám, že se spíš jedná především o finanční politiku. Jenže do toho smrtelník nemůže pořádně vidět. Asi bych nenatankoval Naftu od nějakejch hejsků z horní dolní, to ne... Navíc na čerpacích stanicích probíhají neustálé kontroly pohonných hmot. Ne, nebojím se. Zdraví faczko
lubinob píše:Do Nubi sice tankujem benzin len obcas a to vacsinou v poslednej dobe OMV 95 Carrera,
tento isty benzin tankujem i do Tigry a priemernu spotrebu mam tak 6,5 litra a to ju moc nesetrim, ten zvuk nad 3500 otacok je nadhernyyyy....![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |