Jaký benzin tankujete?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Dávám do leganzy už jen Shell V-Power a vypadá to že jí to svědčí, na tu cenu nějak nekoukam a hlavně o tom nepřemýšlým, stejně nakupuju na shell kartu od citybank. Beru vždy plnou, to že někde jsou problémy, ty jsou u i u jiných stanic. U nás v Liberci jsou 2 shell pumpy a zatím jsem neslyšel o nějakém problému.
Před tím jsem byl zvyklý tankovat u ETK, protože jsem to měl nejblíž a po zkušenostech s shellem můžu zhodnotit, že tam tankovali humus
Taky jsem zjistil, že když jezdím autem, tak tolik nechlastám a co ušetřím na alkoholu, naleju do auta
Před tím jsem byl zvyklý tankovat u ETK, protože jsem to měl nejblíž a po zkušenostech s shellem můžu zhodnotit, že tam tankovali humus
Taky jsem zjistil, že když jezdím autem, tak tolik nechlastám a co ušetřím na alkoholu, naleju do auta
Naposledy upravil(a) Beda dne pát úno 29, 2008 19:04, celkem upraveno 1 x.
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
- Reklama
- Hanzy
Bedo svata pravda jini to prochlastaj v hospode a ty radeji doprejes autku to ja taky ale obcas dopreju i sobe jak motor tak i organismus se musi cistit vymazavat chyby v PC...
Ja tam liju zas V-Power racig at si pomlaska kdyz ho malo mlaska...
Ja tam liju zas V-Power racig at si pomlaska kdyz ho malo mlaska...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
faczko,tak já ti povím,co vím já. Tank ONO je údajně levnější,ale zároven horší proto,že skupujou starý zásoby(např v Rusku a pak to vozí sem). Mám to jen z druhé ruky,takže jestli to tak není,budu i já raději. Moje skušenosti s naftou u nich,jsou ale hodně špatné.faczko76 píše:Takže k té kvalitě u ONO: Kdykoli jsem tam tankoval naftu, nikdy jsem nepocítil na chodu motoru, ani na jízdě sebemenší problém. Právě na motoru typu HDi se nekvalitní nafta pozná rychle. Já se domnívám, že se spíš jedná především o finanční politiku. Jenže do toho smrtelník nemůže pořádně vidět. Asi bych nenatankoval Naftu od nějakejch hejsků z horní dolní, to ne... Navíc na čerpacích stanicích probíhají neustálé kontroly pohonných hmot. Ne, nebojím se. Zdraví faczko
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
lubinob píše:Do Nubi sice tankujem benzin len obcas a to vacsinou v poslednej dobe OMV 95 Carrera,
tento isty benzin tankujem i do Tigry a priemernu spotrebu mam tak 6,5 litra a to ju moc nesetrim, ten zvuk nad 3500 otacok je nadhernyyyy....
Caute,nenasiel som nikde - kto má aké skusenosti s carrerou.(alebo som to prahliadol).Ak sa to niekde rozoberalo,tak sorry-hoďte link ak viete-Ď...
luminobe-prezraď ,aký máš pocit z tej carrery?-alebo aj hoci kto z vás. Včera som sa opýtal na benzinke,aký je rozdielmedzi 95 natur. a 95 carrera?(okrem toho,že to stojí asi o korunu viac,čiže asi 42,50Sk.. Vraj je to vylepšený 95 natur.
Nie je to len nejaký "marketingový" trik???
- Hanzy
To bude asi to same jako u Shell V Power95 rozdil je v adetivech jinak urcite primo na pumpe budou mit k tomu nejake povidani letacek nebo tak...zajdi zeptej se...
Ja ted nabral taky ale 100oktanovy ve Slovisku sena byla luxusni...
Ja ted nabral taky ale 100oktanovy ve Slovisku sena byla luxusni...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To Muco:
Tigru síce už nemám, ale do nubi dávam stále tú carreru, bude tam rozdiel len v nejakých pridaných aditívach ale presne neviem. Ono v podstate na OMV zrušili 100 oktán a zaviedli 95 carrera....
Tigru síce už nemám, ale do nubi dávam stále tú carreru, bude tam rozdiel len v nejakých pridaných aditívach ale presne neviem. Ono v podstate na OMV zrušili 100 oktán a zaviedli 95 carrera....
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Zrušili ???? poď k nám natankovať do Bystrice.U nás je!! (zatial...)
Včera som dal toho carerasa možno je to môj vnutorný pocit,ale rozbeh má sa mi zdá ako keby lepší.A tie info z pokladníčky som dostal akurát jedinú vetu ....vraj -"mal by byť kvalitnejší ako obyčajný 95-ka"...(éto vsjo)
Tankovaval som aj V-power.Bol som sním spokojný,no všimol som si posledne dni na rekl.stojane SHELL-ky,že V-power -ako tam mali v ponuke-už nemajú. Neviem,či už s tým skončili,alebo je to tým,že naša Bystrica je skoro celá rozkopaná....
Dokonca na jednom mieste (pred semaforom na križovatke...)sa celá vozovka prepadla do niekolko metrov... (čo by sme ale chceli za také poistky-že ?!)
Ale k tomu benzinu ešte..: Ak je to to samé ako ten V-power,tak cenovo je lepí carreras. Ten je len o 1 korunu drahší ako normal 95.
To HANZY-ta cena za 100okt.??? Tento benzin je len pre prominentov
Ale ak sa raz nese...,tak tam natlačím hoci aj 5 litrov...
Včera som dal toho carerasa možno je to môj vnutorný pocit,ale rozbeh má sa mi zdá ako keby lepší.A tie info z pokladníčky som dostal akurát jedinú vetu ....vraj -"mal by byť kvalitnejší ako obyčajný 95-ka"...(éto vsjo)
Tankovaval som aj V-power.Bol som sním spokojný,no všimol som si posledne dni na rekl.stojane SHELL-ky,že V-power -ako tam mali v ponuke-už nemajú. Neviem,či už s tým skončili,alebo je to tým,že naša Bystrica je skoro celá rozkopaná....
Dokonca na jednom mieste (pred semaforom na križovatke...)sa celá vozovka prepadla do niekolko metrov... (čo by sme ale chceli za také poistky-že ?!)
Ale k tomu benzinu ešte..: Ak je to to samé ako ten V-power,tak cenovo je lepí carreras. Ten je len o 1 korunu drahší ako normal 95.
To HANZY-ta cena za 100okt.??? Tento benzin je len pre prominentov
Ale ak sa raz nese...,tak tam natlačím hoci aj 5 litrov...
- Hanzy
Muco cena 100 oktanoveho benzinu ONV Carrera v Slovinsku byla 1,25euro coz je luxusni...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...vážení budu se opakovat výrobce stanový octan nárok a podle toho určí nastavaní základního předstihu ( a ten je různý podle octanu viz. nexii lze nastavit 80 - 90 - 95 na ECM viz petrm a jeho příspěvek... ) a tak nevím proč tam dávat 100 octan...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Hanzy
Jede to jednoduse lip proto...
PS:Rovnez opakovani...
PS:Rovnez opakovani...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak už viem naisto,že ten klavý zvuk tesne po naštartovani,skoro ako u dieselov, má na svedomí benzín z METRA. Stačí mi 2x po sebe u nich natankovať plnú nádrž,a začne to robiť,kým to nevyjazdím,keď natankujem ,povedzme u OMV,síce drahšie,ale motor ide ako hodinky,dokonca aj po natankovaní u tľko kritizovanej a zaznávanej spoločnosti Jurki Matej viditeľne ožije,len ten metrácky a teskácky benzín je,za istých okolností,problém.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...to Alvine jak už podoktl Petr i u benzínu je espirace a taky jde o to kolik to má skutečně octanů...myslím klapot ventilů...jezdím stále " makro " a tam to snad cpe OMV, nevím jenom se domnívám tzv. z druhé ruky...zatím nemám důvod měnit
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
No nevím jestli má Makro OMV,ale já z vlastních skušeností beru jen u Shellu. Jak natankuju jinde,tak Nesii žer mnohem víc. Asi už je holka namlsaná.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS