Dobre ze sa pytas treba sa pytat radsej skor ako neskoro
Takze takto na tu homologizaciu sa ti nikto pozerat nebude na nasich cruzoch a na original svetlach sice homologizacia (Ečko) je ale len z vnutra svetla ktoru vidno len ked vyberies svetlo aj na prednych aj na zadnych a pochybujem ze v bazari ti niekto bude rozoberat a vyberat svetla a pozerat ci su homologizovane a rovnako aj policajti.....
Imitacia Xenonov ako si to nazval su skutocne xenony len surovo dane do paraboly svetla a nie do čočky v ktorej su svetelne luce tlmene a usmernene dole na cestu ....preto tie xenony ktore vlozis do paraboly miesto obycajnych ziaroviek su sice silne a žiarive ale kedze xenon ma ine rozlozenie svietenia svieti to vsade inde len nie na cestu a oslunuje to hlavne protiiducich.. vyriesi to ciastocne ked ich znizis na minimum potom svietia ako tak ale zase dosvietia na kratku vzdialenost.....v povodnyych svetlach som mal prestavbovu sadu H4 bixenon a svietilo to celkom obstojne to musim uznat ale policajti su na to haklivi a idu potom ako po udenom...
Osvetlenie Špz klasicke parkovacky T10 rovnako ako aj v prednych svetlach Ledkove zozenies v kazdej autotech...
A shark antena aj ta moja ma v sebe antenu ktoru som nasroboval do povodnej anteny a prekryl ju len plutvov takze je plne funkcna ...v horach a kde je slabsi signal citit rozdiel v kvalite ale kde mas pohode radiovi signal zmenu si ani nevsimes a stoji asi 13e
Tak hadam som ti k niecomu dopomohol ak mas este nejake otazky kludne sa pytaj na to sme tu ....