Jenom kolem tých škol se nezdržuj dlouho aby si tě nespletli s nějakým uchylem

Moderátor: Blue Lanos
S toho si nic nedělej já jezdím po Praze a po celé ČSR a taky ho potkám jenom výnimečně.snr píše:A to je moc dobře, bych je schválně chvilku lakoval s tím, že stálo 700Vypadá prostě jako neznámé zahraniční fáro. Já mám problémy ho potkat na silnici nebo ve městě. Skoro nikdo ho nemá, jaká škoda....
fotomodelka a audiDimco Nubira 97 píše:holt je to krásna kára. Ja keď som to ukázal jedenj kamarátke že také chcem kúpiť len sú ešte neni financie sa skoro roztopila jaké to je krásne. A že keď ho kúpim sa chce povoziť. Teraz neviem či na aute alebo....![]()
![]()
Ale je to fotomodelka a je zaťažená čisto na AUDI takže keď ona toto povedala o Cruzovi tak to má niečo do seba, a možno aj niečo do nej : D:D
![]()
No, mne sa to moc nezda-kamos preplatil tolko isto a to ma len Fabiu zaklad-proste nic. To o kolko preplatis zalezi aj od ceny auta, pretoze vsetko vychadza z percent a 1.8 je lacnejsia....Ale aj tak sa mi to zda ok-splatku mam 367.-eury na 3 roky. Keby som dal na 5 rokov preplatim min. o 500.- viac...chrudoš píše:Tyjo to je nejak moc, nas to vyslo teda daleko daleko mene, i kdyz ve finale leasing nemame teda.
A Hanzy, pohlavi ma pritelkyne spravne, akorat si musis dobre vybirat no:) Proste prvni rande nemuze byt v restauraci, ale v aute za plneho provozu, tam teprve zjistis, jaka je...teda jako ze bude ridit, samozrejme, aby me tu zas nekdo nechytal za slovo
odrifuk píše:caw SNR pre akú farbu si sa rozhodol![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |