Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Ja som v zime odstranoval rezonovanie rychl.paky a to vymenou tzv.plastovych lozisk umiestnenych na tiahlach rychlostnej paky (na prevodovke, je to niekde aj vyfotene, tusim v Esperackom thread-e) a pri tej prilezitosti som rozobral aj radiacu paku. Je na nej taky silonovy klb na ktorom je gumovy kruzok a to cele zapada do kovoveho klbu. Vycistil som to, namazal, zlozil a ide to celkom lahko aj v chlade aj v teple. Je to jednoducha robota na 20 minut.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Koukam, ze mas taky levou cast masky oloupanou a kdes nechal zadni operky hlav?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
No je trochu odrena no...hele operky hlav se do starsich typu Leganzy nedavali...aspon si to myslim,vsechny starsi Leganzy co jsem videl je nemaj...ale ty novejsi ja nevim od jakyho roku uz jo...nebo ja nevim jak to je...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
...ale nemusela by byt. Viz fotecky tadyhle: http://sl.ic.cz/ ...za 200 Kc a je hezci jak nova!Goose píše:No je trochu odrena no...
BTW a odrena ve skutecnosti neni, ale odloupava se to vlivem jednak toho, ze je to lak na chromu (narozdil od jinych modelu Daewoo z te doby), a druhak proto, ze v tech mistech odchazi po zastaveni ze zahrateho motoru para. Nic si z toho nedelej, videl jsem to na skoro kazdy Leganze, kterou jsem potkal... Ale ma uz mezi ne nepatri a vypada to o moc lip!
Vsak ano, ja jen trosku rypal... BTW zalozil jsem tu o tech odlisnostech Laganz pred casem thread:Goose píše:hele operky hlav se do starsich typu Leganzy nedavali...aspon si to myslim,vsechny starsi Leganzy co jsem videl je nemaj...ale ty novejsi ja nevim od jakyho roku uz jo...nebo ja nevim jak to je...
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=7057
Mam tam taky 55ku (Starline) a nova tam byla, kdyz jsem auto kupoval, takze za ten rok provozu mohu rict, ze jsem si nevsiml momentu, kdyby nestacila nebo zlobila. Koukni se do manualu, co tam mas davat. Silnejsi bych tam nedaval, pak se nemusi stacit dobijet...Goose píše:Tak uz mam v aute novou baterku,stara vytekla,neni divny,ze je tam jen 55???Ja cekal,ze dvoulitr si rekne o 70...
...knofliky tam mam taky, to neni zadne plus...-peha- píše:oproti Tvojí nemají hlavové opjerky vzadu ale knoflíky na sklopení sedačky jo
Na co novou? Viz odpoved Goosemu... PS: To by ses nestydel takhle zakamuflovat svyho starika?-peha- píše:Apropó nevíš kde a za kolik by se dala sehnat maska na Legu ovšem novjejší typ no proste taková jako máš Ty
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)