Moderátor: Blue Lanos
Koukam, ze mas taky levou cast masky oloupanou a kdes nechal zadni operky hlav?
...ale nemusela by byt.Goose píše:No je trochu odrena no...
Vsak ano, ja jen trosku rypal...Goose píše:hele operky hlav se do starsich typu Leganzy nedavali...aspon si to myslim,vsechny starsi Leganzy co jsem videl je nemaj...ale ty novejsi ja nevim od jakyho roku uz jo...nebo ja nevim jak to je...
Mam tam taky 55ku (Starline) a nova tam byla, kdyz jsem auto kupoval, takze za ten rok provozu mohu rict, ze jsem si nevsiml momentu, kdyby nestacila nebo zlobila. Koukni se do manualu, co tam mas davat. Silnejsi bych tam nedaval, pak se nemusi stacit dobijet...Goose píše:Tak uz mam v aute novou baterku,stara vytekla,neni divny,ze je tam jen 55???Ja cekal,ze dvoulitr si rekne o 70...
...knofliky tam mam taky, to neni zadne plus...-peha- píše:oproti Tvojí nemají hlavové opjerky vzadu ale knoflíky na sklopení sedačky jo
Na co novou? Viz odpoved Goosemu... PS: To by ses nestydel takhle zakamuflovat svyho starika?-peha- píše:Apropó nevíš kde a za kolik by se dala sehnat maska na Legu ovšem novjejší typ no proste taková jako máš Ty
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |