Moderátor: Blue Lanos
Tak to netusim, jaky mate rozdil u vas, pak teda joDimco Nubira 97 píše:No ten rozdiel je taký malý možno u VásA ja som si to počítal a rátal som so všetkým a vyšlo mi že po 3 rokoch už sa mi diesel preplatil a už si zarába sám na seba oproti benzínu
najazdím celkom dosť km asi tak 1600km mesačne takže pre mňa diesel jednoznačne....
A ešte k tomu že diesel pri správnom zaobchádzaní najazdí moooooooc kilometrovale samozrejem máš pravdu že záleží od jednotlivca...
VCDi má nepřímé vstřikování, CDi příméDimco Nubira 97 píše:Aha a aký je tam vlastne rozdiel oproti VCDi ? Aj nejaký podstatný ? Trebárs vstrekovače a veci tomu podobné ? Čo ma udivuje že v Nitre v cenníku uvádzajú označenie diesela CDi a v Bratislave predajca stále označuje VCDi .... toto nechápemje to ich chyba alebo je to to isté len prísmená sú inak
Dimco, takže podľa tvojho nájazdu by sa ti dízlový Cruze vrátil už po dvoch rokoch pokiaľ sa nevyskytne nejaká väčšia závada. Tým pádom nemáš čo riešiťDimco Nubira 97 píše:No ten rozdiel je taký malý možno u VásA ja som si to počítal a rátal som so všetkým a vyšlo mi že po 3 rokoch už sa mi diesel preplatil a už si zarába sám na seba oproti benzínu
najazdím celkom dosť km asi tak 1600km mesačne takže pre mňa diesel jednoznačne....
A ešte k tomu že diesel pri správnom zaobchádzaní najazdí moooooooc kilometrovale samozrejem máš pravdu že záleží od jednotlivca...
Mne to tiez vychadza tak jak Dimcovi, takze som rad. Predsa zalezi najviac na tom kolko najazdis. A auto nieje nikdy investicia ale iba minute love a radost z jazdy.chrudoš píše:Tak to netusim, jaky mate rozdil u vas, pak teda joDimco Nubira 97 píše:No ten rozdiel je taký malý možno u VásA ja som si to počítal a rátal som so všetkým a vyšlo mi že po 3 rokoch už sa mi diesel preplatil a už si zarába sám na seba oproti benzínu
No ja najezdim teda taky dost, ted uz vlastne mene, ale stejne kdyz jsem si pocital navratnost, dostal jsem se nekam pres 5 let, tim padem je to blbost. Diesel jedine od 6 valcu nahoru, pak uz to smysl ma, u auta do 2 litru je to pro osobni potrebu nenavratna investice. Ale jako kazdy jak chce, nekdo ma projev dieselu radeji, nekdo zas benzin, obecne se da rict, ze naklady jsou pri beznem najedu a pouzivani behem 5 let totozne
Ten rozdíl tam je taky, i když je "druhotný". Jak to mají vymyšlené u VM Motori ale nevímKrtek píše:A já si doteď myslel že je rozdíl v turbu. Že VCDi má měnitelnou geometrii lopatek a CDi ne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |