Tak pánové po dohodě s conpetem a myslím že se mnou budete souhlasit i vy - navrhuji návštěvu muzea ŠKODA -v nedaleké M . Boleslavi - je to asi 20- 25km daleko - viděl bych to na klidné vstaní po večerním grilování-nasnídat a vyrazit-po příjezdu nazpět bude připraven gulášek - nejspíš se šesti po polední pauze bych vyrazil na prohlídku Bučického mlýnu - asi 12km
Jinak v budově je i hospoda s celkem normálníma cenama a příjemnou obsluhou takže nemusíte kupovat lahváče atd.---hlavněpro Ivoška aby se nedřel s plnou taškou
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
[quote="Ivoš"]Já se bohužel nezúčastním.... Ale do muzea Škoda bych fakt šel jen na kousek....Jakmile bych spatřil Fábii a dál, tak bych se poblil (pardon).[/quote
Ivošku nejde jen o současný křusky co vyrábí Škoda- jde o krásný auta co delali před érou hranatý 120- a některý jsou opravdu krasavci
Pokud bych mohl, možná bych se na vás přijel podívat. Kdysi jsem obtěžoval s problémama a tak bych vás mohl poznat. Není to pro mě tak daleko. Do kdy je nutno se závazně přihlásit? Může přiject i málem veterán?
Koukám, že středočeský sraz se pěkně rozjíždí. Bohužel - my přijet nemůžem, časově to nevychází. Jsou různé domácí skoro povinné akce, pak Manín a hned o týden později chceme jet opět do Klokočova na Mistrovství Evropy vozatajů. Takže máme smůlu. Už by toho bylo moc.
PÍŠU DATUM POKUD TO PŮJDE PŘIJEDU JAKO NA BALDOVEC,TO MUZEUM BYCH BRAL A V DĚTENICÍCH JSEM TAKY BYL TAK TAM BYCH UŽ NEMUSEL DO KDY JE TERMÍM NEJPOZDĚJI SE PŘIHLÁSIT ASI JSEM TO NĚKDE PŘEHLÍD
to jožín- klidně přijeď - místo se vždycky najde - sraz je 7-8.9- kdo bude chtít zůstat do neděle tak může -
to impik- program je volný nikdo nemusí nikam jezdit jestli nechce -a přijeď budeš vítán
tak asi taky prijedu ale nesmite me zahazet kamenim, nebo daewoo to zrouna neni ale clenem sem porad , po velky rekonstrukci konecne mam hotovi auto tak uz me nozicky neboli
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Brainman to odcouvá Matizem , ať tam není tak rychle......
Ale co si pamatuju máte to od sebe asi 6 kiláků , sem to neměřil , ale přemýšlím , že pro lepší fyzičku by to mohl i tlačit ..
Kluci mě to tak mrzí , že nepřijedu , ale zase budu tou dobou v Chorvatsku , tak mě to tak neštve...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e