středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Tak pánové po dohodě s conpetem a myslím že se mnou budete souhlasit i vy - navrhuji návštěvu muzea ŠKODA -v nedaleké M . Boleslavi - je to asi 20- 25km daleko - viděl bych to na klidné vstaní po večerním grilování-nasnídat a vyrazit-po příjezdu nazpět bude připraven gulášek - nejspíš se šesti po polední pauze bych vyrazil na prohlídku Bučického mlýnu - asi 12km
Jinak v budově je i hospoda s celkem normálníma cenama a příjemnou obsluhou takže nemusíte kupovat lahváče atd.---hlavněpro Ivoška aby se nedřel s plnou taškou
Jinak v budově je i hospoda s celkem normálníma cenama a příjemnou obsluhou takže nemusíte kupovat lahváče atd.---hlavněpro Ivoška aby se nedřel s plnou taškou
ŘEZNÍK
- Reklama
Ivoši netrhej partu
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
[quote="Ivoš"]Já se bohužel nezúčastním.... Ale do muzea Škoda bych fakt šel jen na kousek....Jakmile bych spatřil Fábii a dál, tak bych se poblil (pardon).[/quote
Ivošku nejde jen o současný křusky co vyrábí Škoda- jde o krásný auta co delali před érou hranatý 120- a některý jsou opravdu krasavci
Ivošku nejde jen o současný křusky co vyrábí Škoda- jde o krásný auta co delali před érou hranatý 120- a některý jsou opravdu krasavci
ŘEZNÍK
SRAZ STŘ.ČECHY
PÍŠU DATUM POKUD TO PŮJDE PŘIJEDU JAKO NA BALDOVEC,TO MUZEUM BYCH BRAL A V DĚTENICÍCH JSEM TAKY BYL TAK TAM BYCH UŽ NEMUSEL DO KDY JE TERMÍM NEJPOZDĚJI SE PŘIHLÁSIT ASI JSEM TO NĚKDE PŘEHLÍD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak asi taky prijedu ale nesmite me zahazet kamenim, nebo daewoo to zrouna neni ale clenem sem porad , po velky rekonstrukci konecne mam hotovi auto tak uz me nozicky neboli
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Brainman to odcouvá Matizem , ať tam není tak rychle......
Ale co si pamatuju máte to od sebe asi 6 kiláků , sem to neměřil , ale přemýšlím , že pro lepší fyzičku by to mohl i tlačit ..
Kluci mě to tak mrzí , že nepřijedu , ale zase budu tou dobou v Chorvatsku , tak mě to tak neštve...
Ale co si pamatuju máte to od sebe asi 6 kiláků , sem to neměřil , ale přemýšlím , že pro lepší fyzičku by to mohl i tlačit ..
Kluci mě to tak mrzí , že nepřijedu , ale zase budu tou dobou v Chorvatsku , tak mě to tak neštve...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e