Moderátor: Blue Lanos
S tim LPG se nenech zviklat!Goose píše:Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor......Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...
Tak to teda cumim!Richard píše:s tím poviným ručením jsem to doufám vyřešil, zrušil jsem pojistku u Kooperativy (od roku 2000 a zatím bez karamboluplatba cca 6300,- /rok) a od ledna přecházím k pojišťovně Triglav a tam budu platit jen 3400,-/ ročně při max. bonusu.
No zvyklat se nejspis nenecham...ale uvazovat nad tim muzu...Slam píše:S tim LPG se nenech zviklat!Goose píše:Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor......Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...
Ja bych teda nikdy auto jako Leganza takhle neprznil.
- Bud chces solidni auto a tudiz jsi ochoten obetovat vyssi naklady anebo chces setrit, aproto si koupis 20let starou stodvacitku na LPG...
Co se tyce spotreby - ja jezdim vyhradne kratke trasy po meste (do 5km) a v sekci "Vase auta" jsem pravdive napsal mnou zmerenou spotrebu - cca 10,2 l na 100 km.
Auto bez LPG, je podľa mňa auto, ktorému niečo chýba...Slam píše:S tim LPG se nenech zviklat!Goose píše:Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor......Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...
Ja bych teda nikdy auto jako Leganza takhle neprznil.
- Bud chces solidni auto a tudiz jsi ochoten obetovat vyssi naklady anebo chces setrit, aproto si koupis 20let starou stodvacitku na LPG...
Co se tyce spotreby - ja jezdim vyhradne kratke trasy po meste (do 5km) a v sekci "Vase auta" jsem pravdive napsal mnou zmerenou spotrebu - cca 10,2 l na 100 km.
Jen se ptam...az bude tesne pred koupi tak se tu urcite jeste s podobnyma otazkama ozvu...-peha- píše:To máš tak každé auto nejak odchází ale vždy neco jinýhoLega neni vijímka a každá múže být jiná tak težko mluvit co nejvíc
Je nutné dodržovat servisné vjeci to jako výmnena oleje,rozvodú a vodné pumpy kterou na mojí předchozí majitel nevymnenil no a potvorka teče ale to není zas taková závada
Ošetření podvozku,no proste bježná údržba
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |