Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
S tim LPG se nenech zviklat! Ja bych teda nikdy auto jako Leganza takhle neprznil. - Bud chces solidni auto a tudiz jsi ochoten obetovat vyssi naklady anebo chces setrit, aproto si koupis 20let starou stodvacitku na LPG...Goose píše:Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor... ...Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...
Co se tyce spotreby - ja jezdim vyhradne kratke trasy po meste (do 5km) a v sekci "Vase auta" jsem pravdive napsal mnou zmerenou spotrebu - cca 10,2 l na 100 km.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Tak to teda cumim! Ja platil letos v unoru u CPP poprve 7540,- (samozrejme jsem tehdy delal vyberovy pruzkum a po Triglavu, ktery na me nepusobi tak nejak dobrym dojmem, mi to levneji nikdo nenabidl) a zrovna ted v patek mi prisla slozenka na dalsi rok spolu s dopisem plnym kecu o bonusech, a pritom na mne chteji uz 8651,-!Richard píše:s tím poviným ručením jsem to doufám vyřešil, zrušil jsem pojistku u Kooperativy (od roku 2000 a zatím bez karambolu platba cca 6300,- /rok) a od ledna přecházím k pojišťovně Triglav a tam budu platit jen 3400,-/ ročně při max. bonusu.
Je to tim, ze budu jezdit teprve 2. sezonu, auto je relativne mlade apod., anebo se nechavam zbytecne odrbavat?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
da sa ten sprej zohnat aj za lacnejsie ako 800,-
inak len pre zaujimavost, ake vyuzivate otacky ked sa snazite ist hospodarne? ja tak od 2000, to znamena ze po preradeni aby neklesli pod 2000 ale neviem ci ma prave v tychto otackach motor najnizsiu spotrebu, ci to neni 2500 a vyssie... palubny pocitac by sa zisiel
inak len pre zaujimavost, ake vyuzivate otacky ked sa snazite ist hospodarne? ja tak od 2000, to znamena ze po preradeni aby neklesli pod 2000 ale neviem ci ma prave v tychto otackach motor najnizsiu spotrebu, ci to neni 2500 a vyssie... palubny pocitac by sa zisiel
Lega 2.0i LPG full
No zvyklat se nejspis nenecham...ale uvazovat nad tim muzu...Slam píše:S tim LPG se nenech zviklat! Ja bych teda nikdy auto jako Leganza takhle neprznil. - Bud chces solidni auto a tudiz jsi ochoten obetovat vyssi naklady anebo chces setrit, aproto si koupis 20let starou stodvacitku na LPG...Goose píše:Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor... ...Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...
Co se tyce spotreby - ja jezdim vyhradne kratke trasy po meste (do 5km) a v sekci "Vase auta" jsem pravdive napsal mnou zmerenou spotrebu - cca 10,2 l na 100 km.
-
- Kontaktovat uživatele:
To máš tak každé auto nejak odchází ale vždy neco jinýho Lega neni vijímka a každá múže být jiná tak težko mluvit co nejvíc Je nutné dodržovat servisné vjeci to jako výmnena oleje,rozvodú a vodné pumpy kterou na mojí předchozí majitel nevymnenil no a potvorka teče ale to není zas taková závada Ošetření podvozku,no proste bježná údržba
Auto bez LPG, je podľa mňa auto, ktorému niečo chýba...Slam píše:S tim LPG se nenech zviklat! Ja bych teda nikdy auto jako Leganza takhle neprznil. - Bud chces solidni auto a tudiz jsi ochoten obetovat vyssi naklady anebo chces setrit, aproto si koupis 20let starou stodvacitku na LPG...Goose píše:Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor... ...Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...
Auto je VEC a mojim cieľom je, aby som mal čo najnižšie náklady s akoukoľvek vecou...
Leganza zase nie je nič extra, aj keď je veľmi dobrá...
20 rokov stará škoda je už dávno za svojim zenitom a neoplatí sa do nej investovať nič a nie ešte LPG, ktoré by niekoľkokrát znásobilo jej cenu, ale nie jej užitné hodnoty a cena LPG by sa asi nestihla vrátiť...
Prečo sa podľa Teba snažia výrobcovia znižovať spotrebu a bez špeciálnych úprav montujú alternatívne palivá do svojich výrobkov??? Asi ich chcú sprzniť...
Keby som mal diesel, tak by som jazdil na rastlinný olej, čo je tiež bežná prax...
Jen se ptam...az bude tesne pred koupi tak se tu urcite jeste s podobnyma otazkama ozvu...-peha- píše:To máš tak každé auto nejak odchází ale vždy neco jinýho Lega neni vijímka a každá múže být jiná tak težko mluvit co nejvíc Je nutné dodržovat servisné vjeci to jako výmnena oleje,rozvodú a vodné pumpy kterou na mojí předchozí majitel nevymnenil no a potvorka teče ale to není zas taková závada Ošetření podvozku,no proste bježná údržba