Tak štastnou ruku při výběru

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Já jsem koupil v r. 1996 205 GRD, měl na tachometru 230 kkm (a to byl ten tachometr zaseklej), za 2 roky jsem na něm najezdil 50 kkm, pak jsem ho dal bráchovi, ten na něm najel taky 50 a ještě ho normálně pojízdný prodal dál. A pokud si pamatuju, měnil jsem na něm žhavicí svíčky,vodní pumpu (a ta byla levnější než na Škodovku), brzdový destičky, řemeny, gufero vačky a ložiska v předních kolech.Smells píše:Pokud ses jak pises student tak od Pažouta ruce pryc.Asi pred 8 roky jsme meli 205.Koupili jsme ji za 80 tacu za pul roku jsme do toho vrazili 10 a pak prodali za 70,protoze tam byl dalsi zaser.
Takze doporucuju rozhodne Shade.Za 20 klacku sezenes v dobrym stavu a opravis to na parkovisti sroubovakem a kladivem.Navic dily na tyhle auta jsou vsude a za pusu.Na Pažouta,kdyz se neco vysere se pekne prohnes ! Nakonec zjistis ze jeden ND te stal pulku auta
Tak to snad raději toho Racera. Ladu ani Golfa bych nebral. V okruhu mých známých se jich pár objevilo a za několik týdnů putovaly dál. Nevídaně poruchoví auta pokud do toho člověk nevráží peníze. Dá se nádherně tuningovat, ale to je tak vše. A Lada???Ta prdlajs jede a rezne....Racer je podle mě z těchto tří možností nejlepší.
Jsem téhož názoru.Slam píše: Skodovku bych si v zivote neporidil (do Felicie jsou to nehorazny krapy a ty novejsi zas priserne predrazeny, pritom zadny drzaky to nejsou).
Italsky auta (hlavne Fiat) - da se poridit levne v atraktivni vybave, ale sere se to a hlavne straslive rezne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |