Nezměnil jsi metodiku výpočtu, třeba nepočítáš prvních 10 kmRobert píše:Tak já už fakt nevímTen Mates je nějakej asi náladovej, bo co...zaq poslední měsíc mi spotřeba klesla na nějakých 5,5-6,5 litru, jsem z toho jelen

Moderátor: Blue Lanos
Nezměnil jsi metodiku výpočtu, třeba nepočítáš prvních 10 kmRobert píše:Tak já už fakt nevímTen Mates je nějakej asi náladovej, bo co...zaq poslední měsíc mi spotřeba klesla na nějakých 5,5-6,5 litru, jsem z toho jelen
NE ! To fakt není fór, počítal jsem to vždycky od plné do plné a najednou mi to takhle vychází už víc jak měsícDocent píše:Nezměnil jsi metodiku výpočtu, třeba nepočítáš prvních 10 kmRobert píše:Tak já už fakt nevímTen Mates je nějakej asi náladovej, bo co...zaq poslední měsíc mi spotřeba klesla na nějakých 5,5-6,5 litru, jsem z toho jelen
? Jako socani, když změnili metodiku výpočtu nezaměstnanosti a ta rázem o nějaké procentíčko klesla
?
Habron píše:Řídící jednotka je uzpůsobena tak, že pokud máš zařazený rychlostní stupeň, tj. točí se motor a ty sundáš nohu z plynu, tak řídící jednotka po chvilce úplně zastaví přívod paliva do válců, takže to nežere vůbec nic.
Kdežto když vyřadíš, tak řídící jednotka udržuje volnoběžné otáčky a k tomu je potřeba vstřikovat palivo. Udává se spotřeba na volnoběh 0,5 - 1,5 l/hodinu (podle typu auta, teploty motoru .....).
To znamená, že jdeme na pívo???Robert píše:Habron píše:Řídící jednotka je uzpůsobena tak, že pokud máš zařazený rychlostní stupeň, tj. točí se motor a ty sundáš nohu z plynu, tak řídící jednotka po chvilce úplně zastaví přívod paliva do válců, takže to nežere vůbec nic.
Kdežto když vyřadíš, tak řídící jednotka udržuje volnoběžné otáčky a k tomu je potřeba vstřikovat palivo. Udává se spotřeba na volnoběh 0,5 - 1,5 l/hodinu (podle typu auta, teploty motoru .....).Naprosto přesně
![]()
Tak jelikož jsme oba z Brna, tak můžemHabron píše:To znamená, že jdeme na pívo???Robert píše:Habron píše:Řídící jednotka je uzpůsobena tak, že pokud máš zařazený rychlostní stupeň, tj. točí se motor a ty sundáš nohu z plynu, tak řídící jednotka po chvilce úplně zastaví přívod paliva do válců, takže to nežere vůbec nic.
Kdežto když vyřadíš, tak řídící jednotka udržuje volnoběžné otáčky a k tomu je potřeba vstřikovat palivo. Udává se spotřeba na volnoběh 0,5 - 1,5 l/hodinu (podle typu auta, teploty motoru .....).Naprosto přesně
![]()
![]()
Ale já nemůžu, já jsem v práci
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |