Jestli muzu radit, tak Puntu radsi ne. Mel sem zkusenost s nekolika (pravda byly to sluzebaky), ale kdyz sem z nej presednul do Lanose, tak sem mel na nejakou dobu pocit, ze Lanos jede uzasne potichu. Navic se s nima jezdilo hodne casto do servisu. K motoru si nejsem jistej, ale vim, ze nektery tam meli nejaky takovyhle mensi objemy a clovek mel pocit, ze to nema motor.Robert píše:Už to neřešte...Matiz jde pryč z domu Nyní volím mezi:
Citroën Saxo VTR
Fiat Punto 1.2 16V
Opel Tigra 1.4 16V
VW Polo 1.9 TDi
Uvidíme
Hodně vysoká spotřeba :(
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Hele , hele , našel jsem tvůj inzerát na Tuning foru a tam píšeš něco jinýho ........ teda Roberte , dávej pozor co píšeš , je to tvoje věc , ty prodáváš , ale trošku si protiřečíš .
Cituji : Prodám Daewoo Matiz, 0.8i, r.v. 2000, zlatá metalíza, výbava SE, el. stahování oken, centrální zamykání, imobilizér, posilovač řízení, mlhovky, airbag, radio, zatmavené zadní lampy, lakovaný interiér - imitace hliníku. Spotřeba po městě cca 5 litrů (zaleží na noze ) a na delších cestách se mi povedlo i pod 5.
Nízké povinné ručení !!! ->>> 1.600,- / rok <<<-
Cituji : Prodám Daewoo Matiz, 0.8i, r.v. 2000, zlatá metalíza, výbava SE, el. stahování oken, centrální zamykání, imobilizér, posilovač řízení, mlhovky, airbag, radio, zatmavené zadní lampy, lakovaný interiér - imitace hliníku. Spotřeba po městě cca 5 litrů (zaleží na noze ) a na delších cestách se mi povedlo i pod 5.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Lidi toho při prodeji nakecaj... Co je Vám vůbec do toho? Copak můžu napsat, že to žere přes 8 ?Tomáš píše:Hele , hele , našel jsem tvůj inzerát na Tuning foru a tam píšeš něco jinýho ........ teda Roberte , dávej pozor co píšeš , je to tvoje věc , ty prodáváš , ale trošku si protiřečíš .
bobe nezlob se, mne je narozdil od nekterych uuuplne jedno, jestli je to "nenavist", ale to je soda, to je soda, ty ses taktik az to boli. To je skoda komentovat - jednak ty prd vis jakou mas spotrebu, jednak s tvym stylem jizdy po meste to proste nesnizis a hlavne akorat proseres hafo penez na pojisteni/udrzbe, ... dost pochybuju, ze sis do ruky vubec vzal kalkulacku, spocital, cos vrazil do mateze, kolik by to stalo na tech autech co pises, ... podle myho jediny co resis je spotreba - bohuzel o tom auta nejsou.Robert píše:
A k tomu inzeratu - to je k zbliti az potupny, ze to udelas lidem, se kterymi se bavis ... to je soda ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Neber to, prosím, osobně, ale LPGčkem bych své auto nikdy nezprznil. Jediná možnost, kdy jsem ochoten toto palivo snést, je v motoru, který je konstruován pouze(!) na spalování toho paliva, pochopitelně se sekvenčním vstřikem. Jenže to legálně nelze. Kombinace paliv je kočkopes.Olda píše:Chlopi, začněte jezdit na plyn a nebudete se muset dohadovat o 2l/100
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ano, je pravda že 16V u nexie má co dělat s benzínemOndras píše:Neber to, prosím, osobně, ale LPGčkem bych své auto nikdy nezprznil. Jediná možnost, kdy jsem ochoten toto palivo snést, je v motoru, který je konstruován pouze(!) na spalování toho paliva, pochopitelně se sekvenčním vstřikem. Jenže to legálně nelze. Kombinace paliv je kočkopes.Olda píše:Chlopi, začněte jezdit na plyn a nebudete se muset dohadovat o 2l/100