Mna by zaujimalo, preco SVOBIK junior si neriesi tuto debatu sam, ale nechava to o5 na otca....

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vitaj na foreSvobík senior píše:Velmi pozorně sleduji vaše forum a můžu vám říct jedinou věc,že nejste v žádném případě parta,ale pouze parta hádajících se lidí,kteří nehledají zájem clubu,ale pouze se handrkují kvůli malichernostem.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem,kdokoli z vás mi může odpovědět a velice rád si s ním na toto téma na tomto foru popovídám.
No krasne si to napsaleMKa Slovensko píše:Vitaj na foreSvobík senior píše:Velmi pozorně sleduji vaše forum a můžu vám říct jedinou věc,že nejste v žádném případě parta,ale pouze parta hádajících se lidí,kteří nehledají zájem clubu,ale pouze se handrkují kvůli malichernostem.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem,kdokoli z vás mi může odpovědět a velice rád si s ním na toto téma na tomto foru popovídám.
jedine s cim nesuhlasim je to ze sa tu hadame, ono je to skor s mojho pohladu take podpichovanie aby sa ozvalo aj viac ludi a ked si vsimnete malokto chce niekoho vedome urazit, ked si vsimnete len to ako komunikujeme ja Blue, a Akri s Maremanom v nejakej teme v pokeci tak bude jasne ze si nenadavame a nehandrkujeme sa.
Houk
njn, třeba jo. Já zas necítím potřebu odpovídat na nejapné otázky na fórech, kde se baví můj syn, ať si to vyřídí i za mne.Svobík senior píše:Docente pochopil si starou belu,já pouze odpovídám na pár nejapných otázek o sponzoringu některých členů nexiaclubu a v žádném případě nežehlím něco za Toma...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |